10 belangrijkste dingen die u moet weten over MEDITATIE10 belangrijkste dingen die u moet weten over MEDITATIE

Als we praten over meditatie, zullen de meeste mensen meteen denken aan een groep hippies ongewassen, zit in kleermakerszit in een veld, sigarettenrook ruiken enigszins ongebruikelijke en zingen 'ummmmm'. Maar meditatie heeft een lange weg sindsdien komen en nu is wetenschappelijk aangetoond dat het helpt stress te verminderen, het verbeteren van het geluk en gunstig zijn voor zowel de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dus, opzij zetten al uw vooroordelen en lees tien dingen over meditatie die je misschien niet weet:

1. U hoeft niet religieus te zijn om te mediteren

Het is waar dat meditatie is een belangrijk onderdeel van sommige religies, maar de religie geen monopolie van meditatie. Iedereen kan beoefenen meditatie, het is een manier om je geest, de ontwikkeling van rust richten, het beoefenen van bewustzijn en verliest alle onnodige gedachten uit je hoofd, dat het een bepaalde religie van hun keuze.


2. Geen behoefte om uren en uren te mediteren

Weinig mensen hebben tegenwoordig uur per dag te sparen voor meditatie en je hoeft niet zo veel tijd om toch te denken geven. Sommige van de mensen van de drukste en meest succesvolle in de wereld gebruik meditatie bedrijf om hun geest helder te houden en gericht, en u kunt een minimum van vijftien tot twintig minuten per dag te nemen om de vruchten te plukken.

3. Meditatie is niet moeilijk om te leren

Je zou het beeld van een dedicated monaco hebben, zit alleen in een tempel door het uitgeven van zijn hele leven leren van de kunst van meditatie, maar dat is niet zo, iedereen kan leren om te mediteren. De meeste mensen willen een aantal lessen bij te wonen, maar je kunt boeken en audio-lessen te kopen en leert je de technieken.

4. Meditatie kan je meer alert te maken

In één studie werden leerlingen ingedeeld in drie groepen. De eerste groep keek een beetje 'van de televisie, de tweede groep had een dutje doen en het derde werden uitgenodigd om te mediteren. Later, toen ze werden getest voor het toezicht; de groep die had gemediteerd werden hoogst gescoord in testen toezicht, die de kijkers en dwarsliggers.

5. Meditatie kan pijn te verminderen

Wanneer morfine ernstige pijn kan verminderen met ongeveer 25%, werd ontdekt dat meditatie de waarneming van pijn kan verminderen tot 50%. De wetenschappers, die dit getest, bleek dat, hoewel de hersenen geregistreerd de pijn, die meditatie hadden geoefend gemeld dat hij niet even kon voelen de pijn.

6. Meditatie kan helpen bij het verminderen van de bloeddruk

Meditatie is gevonden om de noodzaak van medicatie voor mensen die lijden aan hoge bloeddruk. In een medische studie, 40 van de 60 patiënten vertoonden een significante daling van de bloeddruk na het innemen van hun meditatie en de dokter was in staat om de dosering van de medicatie dienovereenkomstig te verminderen.

7. Meditatie kan je geheugen te verbeteren

Sommige scholen zijn nu de invoering van meditatie in hun lesrooster. Het is aangetoond dat de aandacht van de kinderen in de klas, hun gedrag en hun vermogen om de feiten vast te houden te verbeteren.

8. Meditatie kan je gelukkiger maken

Mensen die mediteren zijn over het algemeen tevreden met hun leven. Nogmaals, heeft de wetenschap deze theorie bewezen door het volgen van een aantal boeddhistische monniken tijdens de meditatie en vond dat de prefrontale cortex van monaco, het deel van de hersenen dat je gelukkig maakt, het extra actief tijdens de meditatie was.

9. Het neemt niet veel voor meditatie aan het werk te beginnen

U kunt beginnen om de voordelen van meditatie te voelen in een paar weken. U kunt beginnen om rustiger en minder gestrest zeer snel en werden ook gemeld patiënten die lijden aan de meest ernstige problemen van angst en depressie significante voordelen te hebben ondervonden in minder dan acht weken te voelen.

10. De effecten van meditatie zal de hele dag duren

De echte voordelen van meditatie zijn niet in de periode dat u doorbrengen in meditatie, maar wat neem je mee uit dat meditatie. Mensen die regelmatig mediteren zeggen dat ze het nemen van een rustig en kalm weg van hun sessies te helpen adres diverse evenementen gedurende de dag.

Heeft u meditatie? Je hebt al ervaren de voordelen van bemiddeling? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   0
September 3, 2015 | 23:31:31 | later 7 uur

Het zou mooi zijn als ik tekst en foto's zou kunnen sturen voor de blog van mijn mobiele iPhone. Misschien video ??. . Ik ben nieuw in de gehele bedrijf van de blog, dus het zou echt nodig hebt gratis en gemakkelijk te gebruiken zijn ... BEDANKT !.

  4   2
September 4, 2015 | 02:02:32 | later 9 uur

Deze pagina heeft echt alle informatie die ik nodig had met betrekking tot het onderwerp van meditatie en wist niet wie te vragen.

  1   1
September 4, 2015 | 08:00:14 | later 15 uur

Het is heel gemakkelijk om een ​​onderwerp op het web ten opzichte van leerboeken vinden, want ik vond dit artikel op deze site.

  1   0
September 4, 2015 | 09:39:19 | later 17 uur

Hey zeer mooie site !! Guy .. Uitstekend .. Geweldig .. Ik zal bookmark uw site en neem de feeds ook? Ik ben tevreden met zo veel nuttige informatie hier in de post vinden, willen we meer advies te werken in dit verband, bedankt voor het delen. . . . . .

  5   0
September 4, 2015 | 10:35:51 | later 18 uur

Mooi! Dit was een zeer prachtig artikel. Bedankt voor deze informatie.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha