10 belangrijkste dingen die je moet weten voordat je probeert Laser Ontharing10 belangrijkste dingen die je moet weten voordat je probeert Laser Ontharing

Wat is laser ontharing? Is laser ontharing veilig? Laser ontharing permanent? Als u vragen hebt over laser ontharing hebben, moeten we antwoorden op een aantal van hen.

Als je genoeg van het scheren en waxen, evenals alle problemen en ruzies die ze brengen hebt gehad, dan kunt u ook hebben overwogen laser ontharing als een mogelijk alternatief. Mensen zeggen dat laser ontharing is een gratis en permanente pijn te krijgen, gladde huid haar gratis, maar het is echt zo simpel als het klinkt? Als u denkt aan het proberen de behandeling laser haar, dan zijn hier tien belangrijke dingen die je moet weten voordat u een behandeling laser haar.


1. Laser ontharing werkt alleen op donker haar

Laser ontharing werkt door middel van verhitting lichtpulsen om het haar, dat de donkere pigment genaamd melanine in het haar breekt. Dit betekent dat er minder pigment je in je haar, hoe minder effectief dan laserbehandeling zal zijn, dus voor mensen met blond of wit, laser ontharing gewoon niet werken.

2. Laser ontharing is niet gegarandeerd te werken

De effectiviteit van laser ontharing kan variëren van persoon tot persoon en er is geen garantie dat het zal werken voor u. Als een volledige behandeling, die meestal ongeveer vijf behandelingen uitvoeren, zodat de gemiddelde vermindering van haargroei in het gebied van 70% tot 80%. Sommige mensen ervaren een effectiviteit van 100% en heb nog nooit weer scheren, maar andere mensen vinden ook laser ontharing ineffectief.

3. Je moet niet de behandeling laser ontharing als u een donkere huid

Door de manier waarop dat laser ontharing werkt door het afbreken van het pigment in de haren, als je een donkere huid, kan het verkleuren of de huid beschadigen. Zelfs de zon kan verkleuring van de huid veroorzaken, dus plan vooruit als je van plan bent om laser haar te behandelen en ervoor te zorgen dat u niet beschikt over een tan, de dag dat je gaat.

4. Het is niet pijnloos

Laser ontharing is pijnloos; krijg je een prikkelend gevoel wanneer het licht raakt puling uw huid. De mate van pijn varieert afhankelijk van uw huid gevoelig en kunnen pijnlijk voor de gevoelige gebieden van het lichaam. Sommige mensen beschrijven de pijn als vergelijkbaar met wat je zou ervaren als iemand brak een rubberen band op de huid. Het kan willen een paar pijnstillers duurt ongeveer een half uur voordat je voor behandeling.

5. Het duurt enige tijd om een ​​cursus van de behandeling te voltooien

Als u van plan om laser ontharing te gebruiken als voorbereiding op een grote gelegenheid, dan zul je nodig hebt om veel tijd te verlaten. Het duurt meerdere sessies voor laserbehandeling om enig effect te hebben en je moet een aantal weken verlof tussen de behandelingen. U bekijkt een aantal maanden tot een volledige verloop van de behandeling te voltooien.

6. Besteed aandacht aan waar je laser ontharing gedaan

U kunt laser ontharing behandelingen te krijgen van vele verschillende soorten planten, maar wees voorzichtig hoe u ervoor kiest de plek om uw behandeling gedaan. Er zijn een aantal gevaren in verband met laserbehandeling en moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde schoonheid therapeut of arts. Net als een cosmetische procedure, bij het gebruik van een goedkope, exploitant zijstraat, u een groter risico op iets fout gaat lopen.

7. Laser bijwerkingen van ontharen

Bijwerkingen van de laserbehandeling zijn over het algemeen mild. Je zou kunnen roodheid, zwelling en jeuk en milde ongemak voor een paar dagen na de behandeling. In zeldzame gevallen hebben patiënten infecties van de huid en blaren ervaren na het ondergaan van laser ontharing. Dus, moet worden opgemerkt dat je moet letten op waar je het krijgen van uw laser ontharing gedaan.

8. Het is niet goedkoop!

Afhankelijk van het deel van het lichaam behandeld u wilt, kunt laser ontharing iets tussen de $ 200 en $ 2.000 voor elke sessie kost. Echter, moet het vergelijken met de kosten van herhaalde sessies waxen, vaker dan je nodig zou hebben om hetzelfde effect te bereiken.

9. Er zijn verschillende soorten lasers

Niet alle lasers zijn hetzelfde en er zal een specifiek type laser die past huid type. Als de persoon die de laser werkt kan niet zeggen wat voor soort laser te gebruiken voor uw huidtype, dan bent u op de verkeerde plaats!

10. Welke gebieden van het lichaam laser ontharing werk?

Laser ontharing behandelingen werken op een deel van het lichaam. De meest voorkomende gebieden die gebruikt wordt laser ontharing zijn de benen, oksels, bikinilijn en armen. Hoe groter de zone, hoe langer de behandeling en, hoe gevoeliger de huid, hoe pijnlijk zal zijn.

Heb je ooit geprobeerd laser ontharing?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha