10 belangrijkste dingen die je moet weten voordat je je haar bleken thuis10 belangrijkste dingen die je moet weten voordat je je haar bleken thuis

Je haar is belangrijk en kan veel over je zeggen, dus als u besluit dat u wilt proberen het bleken van uw haar thuis, wilt u ervoor zorgen dat het goed gaat. Als je het goed doet, dan whitening kan je haar te laten lijken absoluut geweldig. Het verkeerd, maar het is niet alleen lelijk, maar het kan verbreken schade aan je haar ook veroorzaken. Hier zijn tien belangrijke dingen die u moet zich bewust van, voordat u het bleken van uw haar thuis.

1. Zorg ervoor dat u weet dat uw haartype

Als je haar al droog en breekbaar, dan bleken zelfs erger. Bleken haar kan uitdrogen, dus zorg ervoor dat je haar is goed geconditioneerd, voordat u proberen om andere whitening producten te gebruiken op.


2. Controleer je hoofdhuid voordat het bleken van je haar thuis

Bleach is vrij sterk spul, en kan ernstig verergeren de toestand van de hoofdhuid. Als u een infectie of irritatie van de hoofdhuid nu wachten tot je duidelijk voor betast om het bleekmiddel product te gebruiken.

3. Doe je onderzoek

Doe wat onderzoek eerste, omdat niet alle bleekmiddelen zijn hetzelfde. Kijk naar enkele foto's in tijdschriften om te zien wat het beste past of raadpleeg uw kapper. Je nodig hebt om uw huid toon, evenals de look die u probeert te bereiken overwegen voordat u besluit wat u wilt blonde gaan.

4. Voordat whitening haar thuis, zien hoe het eruit ziet voordat

Als je wilt zien hoe geblondeerd haar u zou passen, zou u eerst proberen, op het internet. Er zijn een heleboel virtuele makeover apps die er zijn waarmee u een foto van uzelf te uploaden en dan verander je haarkleur en stijl. Als alternatief kunt u altijd een bezoek aan een winkel die pruiken verkoopt en probeer de kleuren daar.

5. Vraag een vriend om te helpen

Bleach handelt zeer snel en als je verkeerd bent, kan je eindigen met een mix van lood goud, geel en wit tinten. Bij het gebruik van whitening producten, concentreren op wat je doet en laat je niet afleiden door dingen zoals de telefoon. Het kan heel handig zijn als je kunt krijgen een vriend te helpen, alleen maar om ervoor te zorgen dat het bleekmiddel wordt gelijkmatig op de plaatsen die je niet al te goed kan zien.

6. Mogelijk moet u uw garderobe en make-up veranderen

Zodra je je haar hebt gebleekt, kunt u zelfs dat sommige van uw kleding te vinden en make-up niet passen in de nieuwe kleur van het haar. Wees voorbereid op het feit dat je kan hebben om wat geld te besteden voor nieuwe kleren en accessoires om je nieuwe look compleet.

7. Vergeet niet dat je moet leven met het 24/7

Afhankelijk van uw huidige haarkleuring, bleken haar kan een drastische verandering aan je uiterlijk betekenen. Vergeet niet dat je zal moeten leven met die 24/7 en dat betekent naar het werk gaan, en gaan feesten.

8. Na het bleken, je haar moet extra zorg

Gebleekt haar kan meer conditionering moeten houden op zoek zijdeachtig en lijkt ook te laten zien klitten en gespleten haarpunten nog meer. Je moet ook een oogje houden op de kleur van je haar, dat na verloop van tijd kan veranderen houden. Het kan nodig zijn producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebleekt haar, probeer dan te gebruiken, indien mogelijk.

9. donkere wortels zijn niet allemaal slecht

Trends zijn een beetje 'veranderd en nu de donkere wortels niet altijd gezien als een slechte zaak. In feite worden ze gezien als erg slim tegenwoordig, en je kunt ook betalen om hen geschilderd. Enigszins 'hergroei donker klinkt geweldig, dus maak je geen zorgen als je beginnen te groeien.

10. Het bleken kan verslavend!

Wanneer u uw haar bleken je gaat ofwel hou ervan, of je gaat om het te haten. Wees voorzichtig, hoewel, als je van hem houdt, dan bent u zeer waarschijnlijk een fanatic bleken te worden!

Heeft u nog andere suggesties voor het bleken van haar thuis?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha