10 belangrijkste dingen die je leert als je in een goede relatie10 belangrijkste dingen die je leert als je in een goede relatie

Als we de kinderen, zijn wij van mening dat de relaties zijn gewoon varen. Heb je iemand ontmoet; We verliefd en leven nog lang en gelukkig. Dan groeien je een beetje ', en we vinden dat zelfs de beste relaties zijn niet zo eenvoudig als eerder gedacht, maar al snel leren wat we moeten doen, om ze te laten werken. Hier zijn tien dingen die paren in goede relaties, leren van hun partnerschap:

1. compromis niet zwak

Sta open voor de behoeften van uw partner en leren om compromissen te sluiten is een van de eerste dingen die je leert in een goede relatie. Verre van zwakte, duurt soms sterkte te geven wat je wil behoeve van een ander.


2. Het aanpakken van zwakke punten

Net zoals je leren om de zwakte van je partner te accepteren, moet je leren om ook hun eigen te accepteren. We zijn allemaal maar mensen, en we leren elkaar om wie je bent lief, je bent om hun fouten te accepteren.

3. Iedereen zegt en dat is prima, zolang je het op de juiste manier

Zelfs koppels drukste van al, zal nog worden overeengekomen van tijd tot tijd. Wat heb je geleerd van die strijd, echter, is het belang van de strijd schoon en werken aan een geschil op te lossen, niet om punten te scoren vanaf het.

4. Ook kunt u vestigen

Een van de dingen die sommige mensen verrassen is om comfortabel en geregeld kan goed zijn. Het delen van een goede relatie met iemand die kan je leren dat er echt meer in het leven dan feesten en werken.

5. Je leert te vertrouwen

Trust heeft evenals worden verdiend om te worden geleerd. Voor veel mensen, het vertrouwen is niet eenvoudig, omdat ze bang zijn om gekwetst te worden. Maar in een goede relatie, het kan binnenkort beginnen te beseffen dat hey, je kunt echt niet deze persoon te vertrouwen, en dit is een geweldig gevoel om te hebben.

6. Je leert meer accepteren

Ik hou ook leert de kunst van acceptatie. Er zullen dingen van je partner dat je bug, maar leren te accepteren, omdat je de persoon die de liefde voor wie ze zijn, niet voor wat ze kunnen doen.

7. Het leven is niet alles over jou

Het delen, zorgzaam en zet iemand anders, is een andere belangrijke les in het begin van een relatie geleerd. Je kunt niet zomaar denken nummer één nu, want je bent een team en je zult veel meer te krijgen van de relatie, als je samen te werken om zowel uw doelen te bereiken.

8. Je leert je emoties te uiten

Als het vertrouwen is gebouwd en de relatie sterk is, leer je dat je kunt praten over alles wat met je partner. U kunt uw angsten delen en uiten hun gevoelens op een manier die misschien heb je nooit in staat om te doen met iemand anders geweest.

9. Je leert dat het een tweerichtingsverkeer

In een goede relatie, leer je dat wanneer je geeft, je ontvangt. Je doet dingen voor elkaar, want je wilt en je weet dat alles zal worden gedaan voor u. Je leert niet om deze dingen te verwachten, als een recht, maar dankbaar voor allemaal hetzelfde te zijn.

10. Je leert dat er weinig dat een goede relatie beats

Als je pech in de liefde zijn geweest, dan, als je de juiste persoon te vinden blijkt dat het eigenlijk best cool! Het hebben van een sterke, goede relatie, kunt u het vertrouwen om er uit te gaan en probeer het nog moeilijker om je ambities te realiseren en, als het niet werkt geeft, weet je dat je een veilige haven thuis om terug te keren. Dit is onbetaalbaar.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha