10 belangrijke reistips voor zwangere vrouwen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 4


U bent terughoudend om mee te gaan, alleen maar omdat ze zwanger is? Denk lange reizen zou leiden tot een aantal problemen als gevolg van de zwangerschap? Zwangerschap is een belangrijke periode in het leven van elke vrouw, en voor zichzelf zorgen is iets dat al het andere overstijgt.

Bedenk dat het gewoonlijk veiliger te reizen in het tweede trimester van de zwangerschap. Als u wilt reizen in het verleden, moet u een arts (1) te raadplegen. En dan zijn er eenvoudige tips die een reis tijdens de zwangerschap een eenvoudige taak kan maken? Ja er zijn! Dit bericht heeft betrekking op de beste tips die u kunnen helpen! Wil ze weten? Ga verder met uw bed!


Maak een lijst:

Artsen raden u aan altijd een reis-kit bij het reizen. In feite moet je rekening houden met alle factoren en voor te bereiden voor de meeste eventualiteiten. Carry medicijnen voor ziekten zoals maagklachten, gas en andere pijnlijke complicaties (2).

Houd Geneesmiddelen Handig:

Vergeet niet om de drugs te brengen. Zorg ervoor dat je genoeg recept en OTC remedies die je nodig hebt tijdens uw reis, vooral als u een reis naar een afgelegen dorp hebben gevuld. Bewaar medicijnen in hun originele verpakking is de beste manier. Als iemand zoekt de zak, zal het duidelijk zijn dat u gebruik maakt van geneesmiddelen op recept (3).

Pak altijd verstandig:

Omdat comfortabel kan twee keer zo hard als je zwanger bent. Vergeet niet om de juiste kleding, accessoires en schoenen te kiezen om ervoor te zorgen dat u comfortabel blijft de hele tijd. Als uw vakantie zal betrekken wandelen, vergeet niet om een ​​aantal comfortabele bussen pakken plat. Loafers of slip-ons zijn de beste, omdat je niet hoeft te bukken om ze op te lossen (4).

Gehydrateerd te blijven:

Zoals u weet, kan de zwangerschap het niveau van het water te verminderen in je lichaam in een flits (5). Dus, breng altijd flessen reserve, om je dorst te lessen zo vaak als nodig. Tijdens de reis, zorg ervoor dat je dicht bij het toilet in de trein of het vliegtuig.

Het hebben van Homemade voedsel:

Zwangerschap is een tijd waarin je nodig hebt om uw dieet te kijken. Meestal kun je niet volgen onze voeding wanneer we reizen, en het grootste deel van het voedsel dat we eten tijdens de reis is nog lang niet voedzaam. Dus vergeet niet om uw eigen eten mee te nemen. Iets eenvoudig en licht op de maag is het beste voor jou. Vliegtuigen meestal niet toestaan ​​dat mensen om voedsel te krijgen uit het vliegtuig, maar misschien bereid om een ​​uitzondering te maken voor je. In ieder geval, vermijd het eten van junk food of gorging op chocolaatjes op de vloer (6).

Moving:

Vliegen is geassocieerd met de ontwikkeling van bloedstolsels. De ziekte is algemeen bekend als diepe veneuze trombose of DVT (7). En 'de ellende vaker voor bij vrouwen die vliegen veel. Dit risico neemt toe als ze zitten te lang. Praat met uw operator en proberen om een ​​korte wandeling te maken zodra de vlucht stabiliseert.

Carry A Pillow:

Als een zwangere vrouw, u vindt het moeilijk om comfortabel in de vliegtuigstoel te krijgen. Breng een kussen met u, als u nodig heeft om te rusten. Het zal u helpen om comfortabel te krijgen. Hoewel u zal worden voorzien van een kussen, het dragen van een meer is niet schadelijk (8).

Losse kleding:

Strakke kleding is meestal wat je graag draagt. Echter, tijdens de zwangerschap, moet u losse en comfortabele kleding dragen de hele tijd, niet alleen tijdens de reis. Zelfs als je losse kleding te dragen tijdens de reis, die zal helpen voorkomen dat veel complicaties en ongemak. Vergeet niet om losse schoenen of platte toppen die kan worden unlaced als je voeten zwellen dragen. Je moet een rok (9) dragen.

Praat met uw arts:

Hoewel we al hebben gesproken over dit, vergeet niet om altijd contact op met uw huisarts voordat u besluit om te reizen tijdens de zwangerschap. De arts begrijpt uw ​​complicaties, en u kunt een weloverwogen beslissing over het al dan niet te reizen of te maken. Zie wat artsen raden voor een zwangere vrouw op reis in het Verenigd Koninkrijk (10).

Carry Medische certificaten:

Zorg er altijd voor om uw medische dossiers rond te brengen, in geval van een medische noodsituatie. Als u complicaties op uw reis te maken, of als je naar je bestemming, de artsen zal een nauwkeurige geschiedenis van uw conditie bij de hand (11) te hebben.

Dus, de volgende tips als u besluit om te reizen en te genieten van uw vakantie met vertrouwen tegemoet. Als u weet van enige andere reistips, dan kunt u hier kunt delen. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha