10 belangrijke geheimen van je man wensen kenbaar10 belangrijke geheimen van je man wensen kenbaar

Heb je je ooit afgevraagd wat je man denkt, als je hem vangen staren in de ruimte met een blik vreemd vacant op zijn gezicht? Nou, maak je geen zorgen, hij is net te denken over niets, omdat mannen het kan doen. En dit is slechts een van de dingen die hij wenst hem begrepen te hebben en hier zijn tien meer:

1. Het neemt haar inzet voor u zeer serieus

Hij kan langer duren dan het bereiken van dat stadium betrokken hebben genomen, maar hij heeft gedaan, je gaat zeer serieus nemen. Voor de meeste mensen, als ze eenmaal hun geest hebben opgebouwd dat je het meisje voor hen, dat is alles, beslissing en zal vasthouden aan het.


2. Intimiteit is niet alleen een oefening in de slaapkamer

Geloof niet alle rommel stereotype van de mannen niet serieus de intimiteit te nemen. Een man, gezonde intimiteit in een stabiele relatie is een zeer belangrijke daad en zinvol, niet alleen een daad van lust. Alleen omdat hij kan praten en grappen over 'lichamelijkheid' zo arrogant met zijn vrienden het betekent niet dat hij denkt dat intimiteit met u op dezelfde manier.

3. Zou graag wat initiatief nemen

Een ander stereotype beeld van een man is dat hij is altijd in beweging en je bent degene met de hoofdpijn! Dus doe me een plezier, geef zijn ego een boost en de een om intimiteit te starten. Hij wil heel graag, maar het is waarschijnlijk te verlegen om haar te vertellen.

4. Hij toont zijn liefde door zijn handelingen

Sommige mannen vinden het erg moeilijk om hun emoties te uiten en vind het niet gemakkelijk om te zeggen: 'Ik hou van jou'. In plaats daarvan, zij tonen hun liefde door de dingen die ze doen voor u. Als hij probeert te bouwen aan een betere wereld voor u, dan is dit zijn manier om te zeggen: 'Ik hou van jou'.

5. Het moet worden gerespecteerd en bewonderd

Mannen linken vergeleken met veel liefde en willen hun partners worden gerespecteerd. Toon je man dat je respect als persoon, een dienstverrichter en een beschermer, en hij nooit ondervraagd uw liefde voor hem.

6. Hij moet zijn ruimte

Hij vindt het heerlijk om met u, maar dat hij tijd nodig heeft om zichzelf. Hij liet de tijd voor zijn hobby's en bezigheden, zijn belangrijk voor hem, net als het krijgen van wat tijd voor jezelf is ook belangrijk voor u.

7. Hij houdt van je en accepteert je zoals je bent

Ze gelooft hem als hij zegt dat hij wil, zoals je bent, want het betekent dat. De meisjes houden van hun haar te veranderen, probeer nieuwe make-up en kopen nieuwe kleren, maar de jongens houden van hun meisjes voor wat ze zijn.

8. Hij wil om succes te zien

Mannen houden van vrouwen die alleen kan gaan op tijden en krijgen dingen in het leven. Hij vindt het heerlijk als je aan een uitdaging het hoofd, en je wint, het maakt je gelukkig. Hij zal ook de liefde, als je laat dat zal hem helpen winnen.

9. De mannen overwinnen dingen sneller

Vrouwen houden een wrok en rancune veel langer dan mannen. Voor de meeste mannen, wanneer een onderwerp voorbij is, is het klaar, dus denk niet dat je man niet serieus genomen, heeft hij. Mannen zijn alleen in staat om sneller te verplaatsen van negatieve situaties dan vrouwen.

10. Mannen zijn niet subtiel

Als je iets wilt doen, dan vraag! Geen bedrag van subtiele hints zal het bericht krijgen, omdat mensen gewoon niet subtiliteiten nemen als vrouwen. Noem het vrouwelijke intuïtie, of wat je wil, maar de mensen niet. U heeft direct en to the point te zijn, als u wilt uw boodschap over te brengen.

Er zijn een aantal andere dingen die mannen willen vrouwen weten?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in het verslag van de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha