10 belangrijke dingen UW PERSOONLIJKE TRAINER wil dat je weet10 belangrijke dingen UW PERSOONLIJKE TRAINER wil dat je weet

Wat is uw persoonlijke trainer echt na te denken, want hij kijkt je zweet en inspanning? Je denkt u zou betast meer, of hij wenste dat hij meer klanten die zo toegewijd als jij gehad? We kunnen u niet precies vertellen wat uw persoonlijke trainer denkt, maar we kunnen u laten weten tien dingen die veel persoonlijke trainers willen dat hun klanten opgenomen.

1. Ongeacht hard je werken, als je het niet goed te eten, is het niet gaat werken

Je kunt zo hard trainen als je wilt, maar dan als je op een shopping spree na de maaltijd, bent u het annuleren van al het goede dat je hebt gedaan. Veel mensen overschatten de calorieën je verbrandt tijdens een training en dan eten te laat. Niet in deze val te vallen; luister naar je persoonlijke trainer!


2. Er is een vaste lengte van de tijd dat een training moeten zijn

En 'het wordt aanvaardbare praktijk voor persoonlijke trainers op te laden met het uur. Dit kan zinvol zijn om de accountants van de wereld, maar niet voor uw persoonlijke trainer. De optimale duur van de opleiding kan variëren tussen mensen en de aard van de training je doet. Als uw persoonlijke trainer vraagt ​​een einde aan de sessie, voordat de tijd om is, niet omdat het kort, je verandert, is dat omdat hij denkt dat het beste zou zijn voor jou.

3. Je moet een paar dagen rust

Er is geen voordeel te behalen door hard te werken elke dag. De personal trainer zou veel liever dat je een dag van rust te nemen en geef uw lichaam de tijd om te herstellen, die opkomt voor de sessie, te moe in de inspanning die nodig is om te zetten.

4. De personal trainer kan geen wonderen verrichten

De persoonlijke trainer misschien goed, maar niet goed genoeg om de resultaten van slechts één uur training mee brengen. Hij kan begeleiden en adviseren, maar kan het niet helpen als je negeren zijn advies en blijven oefenen slechte gewoonten als je niet met hem.

5. Je moet naar de sportschool gehydrateerd en gevoed te komen

Het is noodzakelijk om de brandstof in je lichaam in staat zijn om goed te werken. Je moet een snack die koolhydraten en eiwitten bevat te eten, voordat uit te werken, zodat je lichaam de voedingsstoffen kan gebruiken om spieren op te bouwen.

6. Het is niet noodzakelijk al geschikt voor een personal trainer te

Maakt niet uit als je niet fit, of misschien een beetje 'overgewicht, een personal trainer zal nog steeds blij je te zien en te werken met je. Ze je niet oordelen en enthousiast om een ​​deel van wat je probeert te bereiken zal zijn.

7. kleine verwonding je niet voorkomen dat het houden van fit

Alleen maar omdat je een verstuikte enkel, betekent niet dat je niet kan werken op alle. De personal trainer zal manieren waarop u kunt oefenen zonder verzwarende een kleine verwonding, gewoon vragen te vinden.

8. Communicatie is essentieel

De personal trainer kan geen gedachten lezen, dus je moet eerlijk en open met hen. Als u een bijzonder moeilijke oefening vinden, zeg dan zo, of als u vragen hebt, dan vragen ze. U moet helpen uw persoonlijke trainer om eerlijk te zijn en dan zul je veel meer uit je sessies te krijgen.

9. Een personal trainer is niet voor eeuwig

Neem dit niet de verkeerde manier, maar uw persoonlijke trainer niet wil zijn training is voor altijd. Ze willen niet dat je ze nodig hebt, ze liever langs de informatie die u nodig hebt om te slagen op hun eigen. Als je wegloopt, dat u het vertrouwen en de kennis om alleen door te gaan, dan weten we dat ze heeft een goede baan.

10. De personal trainer heeft het allemaal al gezien

Er is niets wat je kunt doen dat uw persoonlijke trainer nog nooit eerder heeft gezien. Wanneer je vecht, ze weten, wanneer je bedriegen, kun je zeggen en als je voortdurend verbeteren, ben ik gelukkig. Dat is wat ze zijn er - om al die kennis en ervaring doorgeven en om u te helpen uw fitness doelen te bereiken.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha