10 belangrijke dingen Succesvolle mensen voor het slapen gaan10 belangrijke dingen Succesvolle mensen voor het slapen gaan

U wilt een succes wordt? Als je dat doet, dan lijkt het erop dat dat gebeurd is, net voor het slapen gaan, is net zo belangrijk als wat je doen tijdens de dag. Dus als je wilt een succes geworden, lees deze tien dingen die succesvolle mensen doen, voordat je je ogen dicht 's nachts:

1. Ze weten wanneer te stoppen

Het eerste wat je nodig hebt om te begrijpen over succesvolle mensen is dat ze weten wanneer te noemen het een dag. Er zullen altijd, gewoon een e-mail te lezen of naar een andere paragraaf schrijven, maar succesvolle mensen weten hoe ze een streep onder hun werkdag te trekken, en alleen stoppen met werken.


2. Ze krijgen wat quality time met hun geliefden

Toen ze draaide de computer uit en zette de pen, succesvolle mensen maken dan de meeste van hun tijd met familie en vrienden. Als ze zeggen dat ze een verhaal om hun kinderen te lezen, dan zullen ze worden gelezen, omdat ze weten dat de waarde van de tijd af, zoals ze doen waarderen een dag productief werk.

3. Zij verzadigen hun gedachten met kennis

Succesvolle mensen vaak graag boeken te lezen voor het slapengaan. Ze begrijpen dat je nooit kunt weten alles, dus ze zijn meestal gretige lezers. Het lezen van een hoofdstuk van een boek voor het slapen gaan, leren ze elke dag iets nieuws en helpt je te ontspannen, ook.

4. Laat de kaars niet branden aan beide uiteinden ...

... Of, met andere woorden, succesvolle mensen niet te laat blijven. De enige eenvoudige manier dat je 100% effectief is in de loop van de dag kan worden, is om een ​​goede nachtrust is de avond tevoren. Brand de kaars aan beide uiteinden kunnen maken u denkt dat u meer gedaan, maar zal niet veel op de lange termijn te realiseren.

5. Zij bereiden zich voor morgen

Je zal veel dieper slapen als je al morgen gepland. Je kleren gestreken, weet je wat te trainen u wilt nemen en je weet dat je hebt verzameld. Het enige wat u hoeft te doen is opstaan ​​en gaan!

6. Ze beoefenen meditatie, gebed of ontspanning

Veel succesvolle mensen zeggen dat bemiddelen of te bidden; ontruimt hun geest en ontspant hen, voor het slapen gaan. Slechts tien minuten of zo van de tijd alleen, om te ontspannen, te concentreren en na te denken, helpen om uw batterijen op te laden voor de volgende dag.

7. Zij merken en waarderen het succes van de dag

Voor het slapen gaan, succesvolle mensen maken vaak een mentale lijst van hun prestaties voor de dag. Deze hoeven niet te groot commercieel succes, kun je net een goede daad hebben gedaan, maar je herkent wat ze goed hebben gedaan.

8. Ze krijgen betere toekomst

Je kunt niet van plan voor elke eventualiteit moment, maar kun je je voorstellen hoe je zou verwachten dat de dag te gaan. Zie wat je hoeft te doen de volgende dag, en na te denken over de positieve resultaten, geeft je meer vertrouwen aan een van gewassen aan te pakken.

9. Ze schrijven in een lijst te doen en dan stoppen zorgen te maken over dingen om te doen

Net voor het slapen gaan, het doen van een korte 'to do' lijst zal je ervan weerhouden woelen, na te denken over alle dingen die je niet gedaan. Schrijf het op, en dan kun je deze vergeten voor de nacht en heb je geest niet glijden in de ochtend.

10. Maak je geen zorgen over 's nachts

Succesvolle mensen weten dat de avond om te ontspannen, de nacht is om te slapen en morgen weer een dag. Altijd proberen om de dag te eindigen op een positieve noot en zet alle problemen uit hun gedachten, omdat de problemen kunnen worden aangepakt morgen.

Welke andere dingen die succesvolle mensen doen voordat u gaat slapen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha