10 belangrijke dingen om te weten voordat je gaat PLATINUM BLONDE10 belangrijke dingen om te weten voordat je gaat PLATINUM BLONDE

Er blonde zand, goudblond en dan is er platinablond. Als je naar platinablond, en je hebt nog nooit eerder gedaan, zijn er enkele dingen die je moet weten over hoe het verzorgen van je haar, en wat te verwachten van uw nieuwe blonde look. Als je eindelijk gewerkt hebben de moed om de sprong naar platinablond maken, lees dan deze tien belangrijke dingen om te weten voordat je gaat platinablond.

1. Mogelijk moet u uw garderobe veranderen

Platina haar kan verrassend zijn, dan is het nodig om de ster van de show. Blond haar ziet er beter uit met kleding in zwart en wit als grijs, zwart en bordeaux. Eenvoudige kleuren zal je haar staan ​​op meer en maken het kijken meer luxe.


2. Wennen aan de wortels

Met platina blonde, worden je wortels gaan om te laten zien in ongeveer twee of drie weken en kan moeilijk zijn om gelijke tred te houden met alles wat tweaken zijn. Donkere paden zijn chic, al, dus leren om ze te houden en raak niet in paniek wanneer ze verschijnen.

3. uw haar niet te wassen voor het bleken

De chemicaliën die worden gebruikt om je haar platinablond maken zijn zeer krachtig en de beste manier om de hoofdhuid te beschermen is je haar niet te wassen voor een paar dagen voordat je het bleken. Dit helpt ook om het haar te beschermen en voorkomt uitdroging ook.

4.'ll waarschijnlijk moeten al uw make-up te veranderen

Afhankelijk van de haarkleur die je veranderen om, is het zeer waarschijnlijk dat je moet alle make-kleuren te veranderen. Hij kan, bijvoorbeeld, wil aansteker met bronzer en dunner met oog make-up te gaan.

5. Ga naar een salon voor de eerste keer dat je gaat platinablond

En 'aan te raden dat u de eerste kleur platina blonde gedaan door een professional te krijgen. Zij zullen in staat om u te adviseren over hoe je je haar zal nodig bleken zal zijn en dat we raden aan om de juiste toner.

6. Kort haar beter te kunnen kijken

Korter haar platinablond kan kijken meer luxe, dat zeer lange platina blond haar en is veel gemakkelijker te verzorgen ook. Er zal minder droog haar zijn om minder zorgen te maken en trimmen noodzakelijk houden alles op zoek naar groot.

7. Koop een heleboel zilveren maskers en haar shampoos

Om haar platina blijven kijken geweldig, je hebt een veel conditioner en een haarmasker reguliere behandeling, omdat het bleken droogt de natuurlijke oliën in je haar. Je moet ook een beetje 'silver shampoo om kleur te blijven kijken geweldig.

8. Vermijd het gebruik van te veel warmte op je haar

Omdat het haar gevoelig eenvoudig drogen zal zijn, is het beter stylingtools niet te vaak. Als je kunt, laat je haar drogen natuurlijk en als je verwarmde gereedschappen gebruiken, houden de warmte tot een minimum te beschadigen het haar.

9. Niet goedkoop op whitening producten te gaan

Dit is een tijd wanneer u werkt aan een budget zal zo'n geweldig idee. Als je gaat om je haar thuis bleken, koop dan kwaliteit van producten te maken. Zullen ze minder kans om je haar en je haar beschadigen zal veel beter te kijken.

10. platinablond is niet voor de bangeriken!

Het is niet alleen dat zal hebben voor te bereiden op de schok van jezelf zien, eerste platina blonde; is al je vrienden en familie ook. Platina blonde haren kan je gezicht ziet er echt anders en, als een feit, niet iedereen is daaraan gelijk; Ook worden voorbereid op een veel aandacht van mannen! Als je durft om het af te trekken, hoewel, dan de anderen zullen snel wennen aan het idee ook.

Heb je ooit geprobeerd te gaan platina blonde?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha