10 belangrijke dingen alleen mensen die regelmatig werkt BEGRIJPEN10 belangrijke dingen alleen mensen die regelmatig werkt BEGRIJPEN

Fit en fit te blijven, betekent dit dat regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet. Als u een van die mensen die vasthouden aan een regelmatige lichaamsbeweging regime, dan weet je dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is niet zozeer de fysieke eisen van een training die kan in de weg, omdat de mentale barrières die ervoor zorgt dat je stopt, en dit is slechts een van de dingen die mensen die regelmatig werken kennen; Hier zijn tien meer:

1. Je hebt de juiste versnelling

Je moet de juiste soort kleding en schoenen als je wilt comfortabel en efficiënt te werken. Dit betekent niet dat de nieuwste fitness-wear mode, wat betekent dat een goede paar sneakers en strakke kleding die niet up verder gaat of gapen geopend wanneer u uit te oefenen.


2. Er zijn snel, in vorm te krijgen, wonderen

Regelmatige lichaamsbeweging kan soms in de spiegel kijken en lang voor een onmiddellijk resultaat, maar ze weten dat het nooit gaat gebeuren. Afgezwakt spieren en een trim figuur alleen komen met een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Er zijn geen snelle oplossingen, wat sommige mensen willen doen geloven.

3. Je moet de regels van gymnastiek volgen

De meeste mensen die regelmatig werken hebben, ten minste een keer, dacht hij dat ze beter zijn dan hun docent of de veiligheid van een sportschool kende. Het duurt meestal maar een paar tegenslagen, echter, voor het leren van het advies van anderen.

4. Motivatie is niet eenvoudig

Denkt u dat het gemakkelijk is om deze routine te houden ?! Regelmatige lichaamsbeweging kan het er gemakkelijk, maar wanneer u probeert om op te staan ​​in de ochtend en gaan lopen in de stromende regen, of naar beneden naar de sportschool als er echt een goede film op de tv, het is niet altijd zo gemakkelijk. Soms zelfs de meest geharde van sportschool gangers kon nauwelijks werken tot enthousiasme voor een workout.

5. Iedereen voelt zich ongemakkelijk wanneer het proberen van een nieuwe klasse

Denk je niet dat het alleen nieuwkomers in fitness training dat ze zich ongemakkelijk voelen wanneer ze beginnen. Wanneer iemand zoekt voor een nieuwe klasse, ze het gevoel dat ze zijn de enigen die ongecoördineerd kijken en kan niet de bewegingen onder de knie. Dit gebeurt voor ons allemaal.

6. training partners zijn essentieel

Sportschool gangers experts weten dat de oefening alleen is saai en maakt het veel gemakkelijker om snel te stoppen of doe er niet in genoeg inspanning. Werken met een vriend duwt je harder proberen en uit te werken een lange tijd en maakt het ook een deurklink van een stuk leuker.

7. Ze worden geplaagd door schuldgevoelens

Een segment van chocolade cake of een subtiele reactie, klasse en de gewone meisje training wordt geteisterd door schuldgevoelens, nou ja, in ieder geval voor een paar minuten toch. Het belangrijkste om te weten, is echter niet te laten een schuldig even te zetten in een totale terugval.

8. Het kan pijn doen, maar het voelt geweldig

Uitwerken mag nooit leiden tot een veel pijn, maar kan een paar van de pijn en een beetje 'pijn hier en daar vertrekken. Het belangrijkste is echter het grote gevoel van energie en het gevoel van voldoening dat het werk geeft en dat het een bedrag van licht ongemak waard.

9. verander je routine is essentieel

Het is ook belangrijk om niet naar dezelfde routine voor weken volgen. Door het variëren van de routine en probeer nieuwe apparatuur of klassen is het van vitaal belang om de rente te houden voor de opleiding, als je wilt om op de lange termijn te houden.

10. Neem een ​​pauze van de reguliere trainingen is geen goed idee

Het verliezen van gewicht en het krijgen van fit is niet gemakkelijk en het kost veel vastberadenheid en wilskracht te houden aan een routine. Wat ik niet wil doen, hoewel, het is een lange pauze van het werken uit te nemen, omdat het heel moeilijk kan zijn om de motivatie om weer in je routine te krijgen na een pauze te vinden.

Wat zijn uw beste tips voor training?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha