10 belangrijke dingen ALLEEN avontuurlijke mensen kunnen begrijpen10 belangrijke dingen ALLEEN avontuurlijke mensen kunnen begrijpen

Het leven kan een avontuur zijn, maar alleen als je het laat. Als het idee van het leven als een achtbaan die het potentieel heeft om op te stijgen op elk moment vervult je met angst heeft, kan tijd je nam een ​​kijkje op onze lijst van 10 belangrijke dingen gewoon een avontuurlijke persoon kan begrijpen . Een dagelijkse dosis van avontuur kan een lange weg te gaan voor een meer vervullend leven.

1. Ze weten dat ze moeten Seize The Day

Nooit gehoord van de Latijnse uitdrukking "Carpe Diem" rond bandied? Vertaald in het Engels, betekent 'het moment aangrijpen'. Ergo, je hebt om het leven te pakken en maak je eigen lot!


Als de kans komt, zoals een baan in een vreemd land, avontuurlijke mensen niet gewoon zitten aarzelend totdat iemand anders komt en neemt het werk van onder hun neus. Ze grijpen de kans, neem een ​​baan en het buitenland te verhuizen! Ze nemen de kansen, en niet het leven slechts een seconde van hun leven.

2. Zij erkennen dat de barrières binnen

Terug te gaan naar die baan in het buitenland, wat zijn uw grenzen? Wat voorkomt dat u van het nemen van het?

Andere taal? Nieuwe uitdaging!

Je moet om nieuwe vrienden te maken? Pish. Dit is de spannende beetje.

U allergisch bent naar het buitenland? Kom op, nu ben je gewoon dom excuses.

De dingen die ons te houden - belemmeringen - zijn eigenlijk een deel van onze persoonlijke uitrusting. Angst en bezorgdheid. Deze dingen zijn geen fysieke barrières, zijn puur mentale en vaak een illusie. Avontuurlijke mensen weten dit, en hebben geleerd om te gedijen op hun angst en overwinnen.

3. Zij zijn niet aan de sceptici luisteren

Het slechtste deel van het zijn een persoon unadventurous die probeert meer avontuurlijk te zijn, is dat je bent omringd door collega's unadventurous mensen die proberen om je van het nemen van nieuwe initiatieven ontmoedigen of zelfs om nieuwe dingen te proberen.

Zet twijfel in je geest. Zij zullen zeggensmile..? 'Waarom wil je gaan in de bergen van Chili als je gewoon thuis blijven en kijken Netflix Het is hier warmer Kom, ik zal ons wat koffie, en we zullen meer van de Chileense bergen horen Oke Kom op, dit is waar Het behoort tot. Bij ons. ALTIJD. "

Dit heeft

Niet

Ik wil horen. Avontuurlijke mensen voelen zich ook, maar hebben geleerd dat je nodig hebt om een ​​dergelijk advies te negeren ernstig. Dat is wat je nodig hebt om te doen. Vergeet niet dat we maar één keer leven, en de enige spijt kunt u in de toekomst gaat over de kansen en mogelijkheden die je nooit.

4. Ze weten dat er nieuwe vrienden overal gevonden

Populaire avontuurlijke aarzel dan niet om de wereld te zien, omdat ze weten dat er nieuwe vrienden te vinden in alle uithoeken van de wereld. Staking gesprekken in de bergen van Peru of in de Florida Everglades. Meer informatie over lokale culturen, ontmoet interessante mensen, en ook mensen te ontmoeten die volledig verandert hun leven.

Avontuurlijke mensen weten dat elke vriend zal u ooit te maken, niet alle 211 gevonden op Facebook. Ze zijn daar in de

echt

wereld. Immers, sommige mensen niet eens Facebook!

5. Ik ben bereid om alles te proberen

Oke, misschien

niet

iets, hoewel er ook enkele avontuurlijke mensen die bereid zijn om bijna alles te proberen. Maar mensen begrijpen dat adventure game recht willen de meeste dingen ten minste een keer proberen is. En 'wat is het dan om avontuurlijk te zijn! Immers, als je nog nooit iets geprobeerd, hoe weet je dat je het niet leuk?

6. Ze weten Failure Happens

Denk je dat 's werelds rijkste ondernemers kregen waar ze zonder ooit gefaald? Bill Gates, Richard Branson, Warren Buffet, Ariana Huffington; zij

alle

niet op een punt of een ander. Alle hebben geleden tegenslagen, maar ze wist dat het zou gebeuren tegenslagen. Ze bereid waren voor hen, en zij zagen tegenslagen als een kans om iets nieuws te leren en verbeteringen.

Voor avontuurlijke mensen, het faillissement is iets dat gewoon gebeurt. Daarom, zij dragen het risico. Zij vertegenwoordigen fouten en tegenslagen en neemt weddenschappen. Mensen unadventurous, anderzijds, vermijden ze het risico. Ze overschakelen op de TV en verstoppen.

Saai.

7. Ze weten hoe om te gaan met eenzaamheid

Ja, eenzaamheid is een vreselijke aandoening. We haten. Maar eenzaamheid gebeurt soms voor ons allemaal, en avontuurlijke hebben de kracht om het te overwinnen. Bijvoorbeeld, als je moet heel Amerika alleen reizen, zullen ze denken aan een manier om het minder eenzaam te maken. Liften en zal voldoen aan allerlei interessante personages.

Als u verhuist naar een ander land, zullen ze een poging om de taal te leren maken. Als ze dat niet kunnen doen, zullen ze blij zijn met wat we hebben. Zij zullen hun verbeelding te gebruiken om dingen te laten werken voor hen. Misschien zullen zij mensen te observeren en verhalen schrijven. Die kerel met de grappige hoed en slap - ze maken een verhaal over hem en veel plezier! Zij zullen dit doen omdat ze een gevoel van avontuur.

8. Ze weten dat het leven heeft zijn rug

Avontuurlijke mensen waarschijnlijk krijg een beetje 'zenuwachtig, maar uiteindelijk hebben volledig vertrouwen in de kosmos te helpen. Het leven kan soms mis gaan, maar toen de avontuurlijke mensen zijn die er bergbeklimmen of duiken uit vliegtuigen, ze doen het voor de kick. Maar ze doen het omdat ze weten dat het leven hen heeft bedekt.

9. Zij geloven in hun dromen

Unadventurous mensen hebben dromen, maar niet echt in geloven genoeg om deel te nemen in hen. Zij

willen

het maken van films, maar hun werk op kantoor te houden voor 20 jaar, want in werkelijkheid zijn ze niet genoeg geloven in hun dromen.

Avontuurlijke mensen zijn totaal het tegenovergestelde, en ze weten dat de werkelijke waarde van het hebben van dromen - en ze weten dat, met inzet en vastberadenheid, ze echt kunnen uitkomen.

10. gelooft in de kracht van Moeder Natuur

De natuur is dit indrukwekkende, majestueuze creatie die kan hypnotiseren en overweldigen ons. E 'kan onze balans te herstellen, kalmeren onze zielen en ons inspiratie. De natuur is veel meer aan ons leven

ander

reis naar de films, en als je een avontuurlijke persoon kan de ware vreugde die in het hart van de natuur te leren kennen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha