10 Belangrijk om te onthouden wanneer u niet kunt vinden MR RIGHT10 Belangrijk om te onthouden wanneer u niet kunt vinden MR RIGHT

Elk van Mr Right is daar ergens, dus je zou jezelf de vraag waarom het zo lang met de jouwe vinden neemt. Als er veel mensen die er zijn, maar het lijkt erop dat alle de goeden zijn gehuwd, bezet of gewoon niet helemaal goed, kunt u beginnen te lijken dat je nooit die speciale man, die was bedoeld voor u zult vinden. Nou, wanhoop niet, er kunnen veel redenen waarom u nog niet gevonden uw ideale partner. Het kan zijn dat je gewoon ongeduldig? Of misschien heb je, jezelf, zetten barrières in de weg te vinden Mr Right? Als u nog op zoek bent, lees dan deze tien dingen die je moet onthouden, als je op jacht naar de ware liefde van je leven:

1. Zoek de juiste persoon?

Je dacht van wat maakt Mr Right, voor u? Ze hebben een lange harde denken over en noteer de attributen die echt belangrijk is in een man die je wilt de rest van je leven met besteden, en vraag je vrienden en familie wat ze denken zou de perfecte man voor je. Wat maakt een levenspartner is heel anders dan wat een leuke date, dus zorg ervoor dat je weet wat je wilt en rechter jongens op de juiste set van criteria.


2. Vergeet de fouten van het verleden

Onze volgende tip over hoe u de juiste man te vinden is - vergeet je verleden fouten. Je oordelen mensen op basis van de negatieve ervaringen uit het verleden? Vergeet de fouten van het verleden en het verleden, want je moet niet laten dat cloud uw oordeel vandaag. Het kan zijn dat je een slechte ervaring met een man die voor een bank gewerkt had, maar vergeet niet, ondanks de geruchten van het tegendeel, niet alle bankiers zijn slechte mensen.

3. Je neemt het te serieus?

Nog een tip over hoe te vinden van de juiste man is - vergeet niet om na te denken over het vinden van Mr Right als de enige missie in het leven of je zou schrikken sommige kortingsbonnen, omdat ze denken dat je te behoeftigen. Je nodig hebt om ademruimte boven op de jongen te geven voordat hij te plakkerig en beginnen met het maken bruiloft arrangementen. Als u een gewicht van elke persoon die je ontmoet als potentiële echtgenoten na een paar data, dan bent u van plan om ze nerveus.

4. Bent u uitstappen genoeg?

Krijg je er is nog een belangrijke tip over hoe Mr Right te vinden. U kunt alleen maar toenemen uw kansen van de vergadering de heer Recht, om uit te gaan en nieuwe mensen ontmoeten. Misschien heb je uitgeput uw naaste kring van vrienden voor de kandidaten, zodat je nodig hebt om je sociale netwerk uit te breiden. Word lid van een aantal klassen, nemen nieuwe hobby's, het creëren van een profiel voor online dating sites en gewoon meer uit. Het is een spel van nummers; meer mensen die je ontmoet, hoe groter de kans om de juiste te voldoen.

5. je horizon verbreden

Als je heel veel kinderen hebben gedateerd en geen van hen hebben naar nul komen, dan misschien moet je proberen uit verschillende mannen. Wees bereid om uit je comfort zone en datum jongens die normaal gesproken niet aan gedacht hebben dating. Je zou verbaasd en vinden Mr Right op de meest onverwachte plaatsen.

6. Niemand is perfect

Nog een tip over hoe te vinden van de juiste man is - ga niet op zoek naar perfectie en zijn teleurgesteld. Niemand is perfect, zelfs jij niet, dus geef een beetje 'uw verwachtingen en op zoek naar een man die het grootste deel van de vakken teken op uw checklist, niet allemaal, en bereid zijn om een ​​aantal van de tekortkomingen te accepteren. Immers, het is een mens die u zoekt, toch?

7. Begin niet te denken dat je bent

Een ander ding om te onthouden wanneer het proberen om de juiste man te vinden voor een lange tijd en niets lijkt te gebeuren is - niet gaan denken dat het probleem was. Als je begint te denken dat er iets mis is met je, dan ga je al je vertrouwen in jezelf te verliezen en je zult beginnen te mislukken verwachten in de zoektocht naar Mr Right. Het kan niet de volgende kerel en kan de een na, dat niet, maar vergeet niet dat je uiteindelijk zult vinden Mr Right, en als je dat doet, zal het wachten waard geweest.

8. Mr Right mogelijk al in je leven

En als, zoals je leest deze tips over het vinden van de juiste man, je Mr Right is eigenlijk al in je leven? Mr Right niet voorbij zijn hele leven in bars en clubs, dus vergeet niet om je ogen open te houden! De man voor u kan gemakkelijk iemand te zijn die je al kent en je gewoon niet aan gedacht over hen op die manier voor. De jongens op het werk, de jongens zeggen 'hallo' elke ochtend, zijn alle jongens en één van hen zou de juiste persoon zijn, dus houd je ogen en hart geopend.

9. Niet achteruit in de komende vooruit

Vergeet niet dat u niet hoeft om de eerste stap te zetten, en je kunt het ook doen. Als je 'mogelijk Mr Right' ontdekt uit de verte, niet gewoon wachten voor hem om met je praten, krijgen daar en beginnen met hem te praten. Sommige jongens zijn verlegen zitten niet op de bank en laat ontsnappen. Wat heb je te verliezen?

10. Veel plezier terwijl u alleenstaand bent

Vergeet niet dat er niets mis is met het zijn single. Bijna alle meisjes willen Mr Right te vinden, maar u kunt nog steeds plezier hebben terwijl u wacht. Veel plezier en geniet van het leven, dit is een deel van wat maakt het zo aantrekkelijk, en als je stoppen met proberen zo hard, zou je langs eerder vroeger dan later komen.

Heeft u een andere suggesties over hoe Mr Right vinden?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   1
Juli- 21, 2015 | 23:33:56 | later 5 uur

Grote en inspirerende suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha