10 BELANGRIJK dingen en 'MOET ELKE DAG MAKEN10 BELANGRIJK dingen en 'MOET ELKE DAG MAKEN

Er zijn geen echte regels voor dating, het is allemaal aan u en, als er een regel helemaal niet, het is dit - jezelf en negeert alle regels! Er zijn echter een aantal richtlijnen die u het verstandig om, alleen pointers in de juiste richting te volgen zou zijn, als je wilt om een ​​goede indruk te maken. Hier zijn tien dingen die je moet doen, waarschijnlijk, op elk tijdstip:

1. Wees beleefd, respectvol en beleefd

Heel eenvoudig, mooi zijn en niet alleen voor de datum. Schreeuwen de ober waarom het eten koud was niet van plan om de juiste indruk te geven op alle. Dus houd kalm, houd kalm en de personificatie van vriendelijkheid, voor elke datum.


2. Joke en lach

Elke datum, eerste, tweede of derde, het moet niet zo ernstig dat je niet kunt lachen zijn. Met een beetje 'speelse grappen en verlichten een beetje', als je niet samen kunnen lachen, wat hoop heb je voor de toekomst?

3. Laat exen waar ze horen - in het verleden

Praat niet over je ex en nooit vergelijkingen tussen de oude en de huidige, niet luid en zelfs niet in je hoofd maken. Het verleden is het verleden, dus laat deze man een nieuwe indruk op u en helemaal opnieuw beginnen.

4. kijk je best en op tijd

Back to basics hier, maar probeer je best en zet op tijd is belangrijk. Het maken van een inspanning, het zegt veel over jou en niet alleen dat je uit om indruk te maken. Het toont ook aan dat u een zorgzaam en attent.

5. Blijf bij de eerlijkheid

Maakt niet uit hoe vaak heb je dit eerder gehoord, het is nog steeds de moeite waard een zachte herinnering dat de waarheid vertellen is essentieel bij het op een datum. Kleine witte leugens, bedoeld om te imponeren een datum, een verschrikkelijk slechte gewoonte van terug te keren naar je later achtervolgen.

6. Wees eerlijk met financiën

Sommige jongens willen betalen, terwijl de andere jongens willen delen en de andere jongens zijn blij om de beurt. Welk type je denkt dat je vriend is, zorg ervoor dat je weet waar je bent verantwoordelijk en niet nemen niets voor lief, wees dankbaar.

7. Talk, maar ook luisteren

Zitten er in stilte verlegen is net zo slecht, hoe een gesprek te domineren, dus kiezen voor de middenweg en hebben een discussie plaats. Dating is alles over om elkaar beter te leren kennen, dus er moet evenveel spreken en luisteren zijn.

8. Wees vrij om te complimenten

Als je date een poging om klaar te zijn heeft gemaakt, dan is in ieder geval, laat hem weten dat je gemerkt. Waarschijnlijk ging hij naar een veel moeite zich klaar voor de datum en de keuze van een plaats die hij denkt dat je wilt, dus laat hem weten dat je het op prijs stellen.

9. Geef niet te snel

Elke rode-blooded man gaat betast geluk, zelfs op een eerste date, maar hij weet dat het allemaal onderdeel van het spel. Als u te gemakkelijk te geven, dan zal het niet in de gelegenheid te weigeren, maar noch zal u een uitstekende kandidaat maken voor een lange, lange relatie. De kinderen houden van de jacht, dus maak er het beste van.

10. Laat hem zachtjes

Zo niet, kies dan niet helemaal ongevoelig over. Het is een afschuwelijk gevoel van wordt gedumpt, zo mooi te houden en je zou zelfs in staat zijn om vrienden na te blijven, het gebeurt.

Heeft u nog een advies vergaderingen te delen? Voel je vrij om ze te laten in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha