10 BEAUTY TIPS voor de ochtend na OUT NIGHT GIRLS '10 BEAUTY TIPS voor de ochtend na OUT NIGHT GIRLS '

Na elke grote avondje uit met de meisjes, komt de volgende ochtend! Er is geen ontkomen aan is, heb je om en klaar te krijgen, en je hebt om jezelf te kijken respectvol, als je hoofd bonkt. Om u te helpen, hier zijn tien goede tips over hoe je de schade te herstellen, of op zijn minst te verbergen, na een meisjes avondje uit:

1. Verwijder de make-up voor het slapen gaan

Je zou het niet willen doen, maar je zult blij zijn u deed. Tenminste, een inspanning leveren om make-up te verwijderen voordat kruipen in bed of het zal cake op je huid, verstoppen de poriën en maak je nog slechter uitzien in de ochtend.


2. Heeft u een glas water voor het slapen

U zult versteld staan ​​wat een glas water voor u kan doen op een moment als dit. Alcohol ontwatert u en dat is wat je je verschrikkelijk ochtend voelt. Gewoon een glas water kan een verschil maken en zal helpen stoppen met uw huid uitdroging ook.

3. Prop jezelf op een kussen

Prop je hoofd op een kussen en zal helpen te stoppen met het krijgen van gezwollen ogen. Verheffen je hoofd zal helpen stoppen met de vloeistoffen die zich ophopen onder je ogen, zodat je tenminste helderder kijken, zelfs als je geen zin.

4. wake douche

De eerste stap voor de ochtend is om direct in de douche te krijgen, maar voelt zich uitgeput. Afwisselend warm en koud water en je wakker wordt en je huid op.

5. Bevochtig

Zelfs als je niet vergeten om een ​​glas water te drinken voordat je naar bed gisteravond, zal je nog steeds waarschijnlijk uitdroging. Hydrateren je gezicht grondig. Gebruik meer moisturizer dan normaal en geef hem genoeg tijd om te zinken in de huid voor het aanbrengen van een make-up.

6. Delete gezwollen ogen

Als je de tijd hebt, dan behandelen met een aantal theezakjes afkoelen voor een paar minuten, of een theelepel koude doen ook het werk van uw ogen. Die zal helpen de zwelling en eventuele donkere kringen onder de ogen.

7. Houd de natuurlijke make-up

Niets schreeuwt 'kater' meer, te veel make-up, dus niet in de verleiding te dekken, houden het natuurlijke uitstraling plaats. Gebruik een getinte moisturizer en een paar raakt van concealer waar nodig, en het gebruik van lichtere tinten van de lippenstift en blush.

8. Open je ogen

Je voelt je misschien slaperig, maar wil niet om hem te bekijken. Open uw ogen met een wimperkruller en breng een paar lagen mascara. Probeer het toevoegen van een beetje 'van witte eyeliner in de binnenste hoeken van de ogen, die zal helpen om uw ogen te laten lijken zo goed te verbeteren.

9. Behandel rode ogen

Rode ogen kan een dode giveaway zijn, dus zorg ervoor dat je ogen te behandelen. Een daling van de twee over-the-counter oogdruppels zal binnenkort duidelijk uw ogen omhoog, of gewoon rozenwater kan net zo goed werken.

10. ontbijt

Koffie alleen zal niet door de ochtend, dus probeer en ontbijten. Zelfs een appel en / of een banaan zal je metabolisme een beetje 'push geven en helpen u om u te hydrateren. Als je moe voelt, je ziet er moe uit, zodat je een beetje 'van voedsel in je en je voelt, en kijk, veel beter.

U andere beauty tips voor de ochtend na de nacht van een meisje uit?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha