10 BEAUTY TIPS VINTAGE moeten we het meest gebruikt VANDAAG10 BEAUTY TIPS VINTAGE moeten we het meest gebruikt VANDAAG

In de dagen voor Photoshop en airbrushen, bioscoop iconen van het verleden, moesten ze hun eigen manieren om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren vinden. Sophia Loren, Rita Hayworth, Marilyn Monroe en Grace Kelly, een paar te noemen, hebben allemaal hun eigen schoonheid geheimen die hen hielp maken het grootste deel van hun individuele look en stijl, maar dat deed de gewone meisjes op de weg dat wist niet hebben dat soort van geld van een filmstudio te besteden. Hier zijn enkele van de beauty tips van het verleden, dat moeten we niet vergeten hoe te gebruiken:

1. Bier shampoo

Eerste winkelschappen werden gestapeld met honderden verschillende soorten en merken van shampoos en conditioners, de mooie dames van het verleden gebruikt regelmatig bier om hun sloten te conditioneren. De B-vitamines en natuurlijke suikers in bier volume toe te voegen aan het haar en geeft glans. Gewoon genieten van je haar in een warme, vlakke bier na het wassen en laat het een paar minuten voor het spoelen en conditionering voor een extra boost aan uw sloten.


2. natuurlijke lip vlek en blush

Voor deze gezonde blos uw wangen, neem dan een rode roos bloemblad of twee. Knijp een aantal van de rode vloeistof en schar over de appels van je wangen en een beetje 'op de lippen van een rode bloem roze natuurlijk.

3. Vintage Exfoliator huis mooie dames van het verleden gebruikt om de liefde

Zelfs filmsterren gebruikt schoonheidsproducten zelfgemaakte en Katherine Hepburn was geen uitzondering. Te behouden haar minimalistische natuurlijke uitstraling zou regelmatig uw huid te scrubben met een mengsel van suiker, een beetje 'van citroensap en olijfolie.

4. De mediterrane flair

Kan je geloven dat Sophia Loren is tachtig jaar oud ?! Het geheim van zijn lange leven is knap in zijn dieet. Eet minstens twee eetlepels olijfolie elke dag en masseer het in de huid, in plaats van body lotion, haar behandeling doet olijfolie en voeg een beetje 'olie voor de badkamer, als goed. Olijfolie is een van de best bewaarde geheimen van schoonheid.

5. Goede oude Vaseline

Vaseline was een van de beste vrienden van de mooie dames van het verleden. Vaseline werd gepatenteerd in de VS in 1872 en werd gebruikt als een cleanser en moisturizer voor alle toepassingen door meisjes door de jaren heen. Het is misschien niet zo glamoureus als het klinkt sommige merken, maar het is eenvoudig, effectief en Marilyn Monroe hield om het te gebruiken!

6. Ice water om het gezicht toon

U kunt een schoonheidsbehandeling van deze niet krijgen. Joan Crawford zwoer bij zijn schoonmaak routine die opgenomen spatten ijskoude water op zijn gezicht meer dan twintig keer elke keer dat hij waste zijn gezicht.

7. Krullen zonder warmte

Mooie dames van het verleden hield mooie en glamoureuze krullen, maar lang voordat iemand curling had uitgevonden, een goedkoop alternatief voor roller ongemakkelijk verlaten tijdens de nacht was om restjes stof gebruiken. Rol vochtig haar rond lappen stof, band en laat het een nacht om haar haar krulde prachtig in de ochtend en goed slapen 's nachts.

8. Uitstekende droge shampoo

Wanneer moeders waren kort op tijd en miste een haar te wassen, ze hadden een eenvoudige oplossing - talkpoeder. Talk goed doet een grote droge shampoo en ruikt ook lekker! Ik gebruik het nu nog, als ik ben te lui om je haar te wassen of als ik in een haast.

9. olie behandeling voor haar weelderige

Er is niets nieuws in het toepassen van haar olie voor voeding en conditionering van zowel het haar en de wortels. Rita Hayward zou olie aan op je haar na elke wasbeurt, wikkel het in een handdoek en laat vijftien minuten vóór het wassen met warm water en een beetje 'van citroensap in water verdund.

10. Bette Davis Eyes

Er was een truc voor mooie ogen die Bette Davis '. Hij gebruikte om plakjes komkommer op de ogen voor het naar bed brengen elke avond en breng een dun laagje vaseline onder de ogen 's nachts om eventuele zwelling te verminderen en te verwijderen donkere kringen.

We hopen dat u deze tips nuttig vintage schoonheid.

Als u weet dat andere suggesties vintage schoonheid en ze wilt delen, aarzel dan niet om dit te doen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   2
Juni- 25, 2015 | 15:03:03 | later 52 notulen

Wat een coole plek! Ik hou ervan

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha