10 BEAUTY TIPS VAN VLIEGEN10 BEAUTY TIPS VAN VLIEGEN

Flying langeafstandsvluchten kunnen ravage spelen met je huid en haar, dus hoe sommige vrouwen lopen uit een vliegtuig eruit zien alsof ze net liep uit een schoonheidssalon? Het is niet alleen recycling, droge lucht, dat is het probleem op een vliegtuig, zijn de beperkingen van het type beauty producten van waaruit u kunt aan boord mee te nemen en, natuurlijk, de kleine ruimte die beschikbaar is in het toilet ook. Om u te helpen om de stijl na een lange vlucht, hebben we een top tien lijst van vliegreizen beauty tips die regelmatige lange-afstandsvluchten vliegers en stewardessen alles weten samengesteld, maar de meesten van ons niet.

1. Diep conditie van je haar voordat vliegen

Droge lucht gerecycled in de cabine van een vliegtuig zal al het vocht zuigen uit je haar en laat het drogen en kroeshaar. Er is niet veel wat je kunt doen als je eenmaal op het vliegtuig, zo diep conditie van je haar de avond voor uw vlucht en je haar nog steeds in goede staat als je landt.


2. Drink veel water

Een van de grote schoonheid tips voor vliegreizen is om veel water te drinken. De reden waarom de lucht zo droog op een vloer is dat de lucht op grote hoogte, waarbij een pomp lucht onder druk aan de zuurstof, vrijwel geen vocht helemaal. Het is niet alleen de huid en het haar, dat wordt beïnvloed door deze; is je hele lichaam. Vliegtuigbemanningen weet alles over het effect uitdroging kan hebben op hen, zodat iedereen te drinken tijdens een vlucht veel water; tenminste één liter voor elke zes vlieguren.

3. Gebruik zonnebrandcrème tijdens de vlucht

Als het op grote hoogte, het is dichter bij de zon en de lucht is dunner, waardoor ze meer risico lopen op de stralen van de zon die op de begane grond. Smeer blootgestelde huid voor vliegen, en om de twee uur of zo, terwijl u op de vlucht. Het is aangetoond dat de piloten en frequent flyers zijn een groter risico op het ontwikkelen van huidkanker dan de algemene bevolking, met het oog op het risico van een vlucht te voorkomen, zonder zonnebrandcrème, als je blootgesteld aan zonlicht tijdens de vlucht.

4. Sta op en bewegen

Zitten voor een lange periode van tijd, als je doet als je vliegt vermindert de bloedcirculatie, wat kan leiden tot zwelling en bleke huid, en als je je stoel hebt gekanteld terug tijdens de vlucht die je ogen kan maken gezwollen. Opstaan ​​en lopen rond de cabine van tijd tot tijd, wanneer het teken van de veiligheidsgordel maakt, en dat zal het bloed blijven circuleren door het lichaam en houd het er fris en wakker wanneer je aankomt.

5. Draag geen make-up op langeafstandsvluchten

Volgende beauty tips nuttig vliegreizen is om te voorkomen dat het dragen van make-up op langeafstandsvluchten. Vliegen met een gezicht vol make-up is net zo slecht voor je huid op dezelfde manier die naar bed met make-up nog steeds is. U heeft waarschijnlijk niet willen gaan rond de luchthaven zonder make-up op alle, dus neem een ​​beetje 'make-up remover aan boord met u en verwijdert make-up en hydrateren uw huid zodra het vliegtuig vertrok.

6. Het formaat van uw schoonheidsproducten

Luchtvaartmaatschappijen hebben strikte regels over container formaten en soorten producten die kunnen worden vervoerd aan boord van een vliegtuig, met het oog op de richtlijnen van uw luchtvaartmaatschappij te controleren voordat u gaat vliegen. Voor items die je echt nodig hebt, je koopt wat er mogelijk is in reizen grootte containers of decanteren in kleine, heldere, afsluitbare, plastic flessen. Neem alleen wat je nodig hebt in de cabine, heeft het geen zin om iets dat niet zal worden gebruikt op de vlucht voort te zetten.

7. Draag een zijden sjaal als je slaapt

Hier zijn een paar beauty tips om te stoppen met vliegreizen te gematteerd haar, of het vlakke gebied van het haar aan de achterkant van het hoofd, dat is altijd de giveaway dat u op een lange vlucht zijn geweest. Draag een zijden sjaal als je je hoofd naar beneden en u helpen om te stoppen met uw haar te veel van een puinhoop, en gebruik een neksteun, die je hoofd zal houden van de achterbank en stoppen met haar afvlakking naar het laag.

8. Neem de hand antibacteriële doekjes met u

Antibacteriële doekjes zijn een must op een vlucht. Na een aantal doekjes met u betekent dat u uw handen schoon te maken na het zetten een make-up of crèmes, en u kunt ook de tv-lade en alle andere gebieden van de vloer kon je aanraken een veeg naar beneden te geven. Wie weet waar de laatste persoon om te zitten in zijn plaats zette hij zijn handen voordat je in het vliegtuig!

9. te ontdoen van gezwollen ogen met een ijsblokje

Gezwollen ogen komen vaak na een lange vlucht, zodat je de zwelling naar beneden snel, vraag de stewardess voor een ijsblokje en een handdoek. Wikkel het ijsblokje in de handdoek en houd het op je ogen voor een seconde of twee, neem dan het weg, wacht, en herhaal; en zal de zwelling te verminderen in het knipperen van een oog.

10. Klaar om te landen

Toen het vliegtuig begint te landen, kunt u een snelle opfriscursus van je make-up te krijgen. Breng een getinte moisturizer en een vleugje blush om een ​​beetje kleur te geven, controleer wenkbrauwen en gebruik een wenkbrauwpotlood, indien nodig, voeg een beetje 'van kleur aan de lippen, en je bent klaar om te gaan.

Wat is uw favoriete beauty tips voor vliegreizen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha