10 BEAUTY TIPS prachtig om te helpen je kijkt minder moe10 BEAUTY TIPS prachtig om te helpen je kijkt minder moe

Dat was een nacht op de stad, of een avondje met de kinderen, het laatste wat je nodig hebt om te horen van iemand: 'Je ziet er moe'. Het is niet een groot ding om te horen wanneer je al die tijd op je haar en make-up hebt doorgebracht! Dus als hij kon niet genoeg uren in bed te krijgen, kijk dan op deze manieren om u kijken minder moe:

1. Een scheutje koud water

Begin de dag met een scheutje koud water en die ervoor zorgt dat de bloedvaten vernauwen en draai je huid. Het zal uw huid er veel soepeler en zal ook u wakker in de ochtend.


2. De-trekje ogen

Vermoeidheid toont in je ogen en de oogleden kan kijken opgeblazen en gezwollen. De-bladerdeeg uw ogen met plakjes komkommer of een koude lepel, beide methoden werken echt goed.

3. Bevochtig

De huid kan droog en levenloos geworden, als je genoeg slaap niet hebben gehad. Lock vocht na het spatten koud water gezicht en een goede hoeveelheid moisturizer. Het houdt je huid gehydrateerd en zal ook helpen glad uit elke lijnen of rimpels.

4. Melk en Ice

Hoe minder moe te kijken? Dompel een vochtige doek in een kom melk en ijsblokjes, dan uitwringen en leg het op je gezicht voor ongeveer vijf minuten. Deze vernieuw uw huid en de koude van het ijs dat de bloedvaten van de huid vernauwen.

5. Een vleugje witte oogschaduw

Hier is nog een nuttig en effectief truc truc op hoe minder moe kijken, breng dan een vleugje witte oogschaduw aan de binnenste hoeken van de ogen, onmiddellijk oplichten het hele gezicht. Zelfs als je niet het gevoel helemaal wakker, hij zal kijken!

6. elke donkere kringen verbergen

Als je echt moe dan verschijnen donkere kringen onder je ogen. Gebruik een concealer om deze kringen te dekken en die ervoor zorgt dat u er meer wakker.

7. Curl wimpers en gebruik mascara

Echter moe je kan voelen, dit is niet de dag om je wimpers te vergeten. Krul je wimpers met een wimperkruller en breng een goede laagje mascara. Het zal je ogen open en maken ze er een stuk helderder.

8. Doe een beetje 'kleur op de wangen

Vermoeidheid leidt bleke huid, zodat het licht van het gezicht met een subtiel vleugje blush. Breng een perzik of roze tint aan de appels van je wangen, en zal uw teint warmen zonder te kijken onnatuurlijk.

9. Light up met lippenstift

Nog een goede tip over hoe u minder moe truc te kijken is om te spelen met je lippenstift schaduw. Eerst, hydrateren je lippen met een lip zalf, omdat vermoeidheid je lippen droog kunnen maken, en het gebruik van een gedurfde rode lippenstift. Het zal uw glimlach fleuren en de aandacht weg van uw ogen.

10. Houd een spuitfles met u

Gedurende de dag dat u en uw make-up kan beginnen weer ziet er moe uit. Om dit te bestrijden, houdt een spuitfles te staan ​​met u en dan kunt u een snelle opfriscursus krijgen, wanneer u het nodig hebt.

Wat is uw favoriete beauty tips over hoe je minder moe te kijken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha