10 BEAUTY TIPS OVERNIGHT: hoe mooier in de ochtend?10 BEAUTY TIPS OVERNIGHT: hoe mooier in de ochtend?

Zorg voor je haar terwijl je slaapt

Nou, er zijn vele schoonheidsbehandelingen die u kunt gebruiken in de nacht. Een van mijn favorieten is om een ​​haar behandeling doen voedende en herstellende nacht: neem de leave-in favoriete conditioner of haarmasker en toe te passen op uw reeds gewassen, vochtig haar en laat het 's nachts. Je kunt je haar wikkelen in een sjaal om uw kussenslopen te beschermen. Als je wakker wordt, spoel je haar met water en geniet van sluizen zijdeachtig, glad en gevoed!

Hoe kunt u uw golvend haar 's nachts te maken?

Deze truc "old school" is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer efficiënt: vlecht vochtig haar voordat je gaat slapen en wakker worden in de ochtend met mooie golven.


Hoe je zachte handen te krijgen?

Als uw handen erg droog, uitgedroogd en zelfs scheuren pijnlijk, probeer dan deze techniek schoonheid: Breng een dikke handcrème op je handen Draag katoenen handschoenen en laat dit licht behandeling hele nacht. Als je wakker wordt in de handen voel me erg zacht, gehydrateerd en glad.

Smooth je hielen

Je kunt gaan en maak voedende behandeling vergelijkbaar met uw voeten, als goed. Masseer een dikke crème over je voeten, Draag comfortabele katoenen sokken en gaan slapen. In de ochtend zal je voeten te zeggen "dank u"!

Niet meer puistjes!

U kunt uw gebreken te behandelen tijdens de slaap: een tea tree olie toe te passen op de top van uw puistje en bekijk het afnemen en verdwijnen 's nachts!

Zijden kussensloop

Krijg een zijden kussen! Niet alleen is het een echte luxe ervaring, maar ook, slapen op een zijden kussensloop kan nuttig zijn voor je haar, het verminderen van gespleten haarpunten zijn; Zijde kan ook helpen om je gezicht te blijven kijken fris en rimpelloos in de ochtend!

Beste positie

Wanneer u op uw zij slaapt of op je buik, je bent meer kans om die ongewenste gezicht lijnen te krijgen, maar ook onder de ogen zakken, die permanent kan worden, als u zich aan dezelfde positie van de slaap elke nacht! Proberen te slapen op je rug, echter, en afscheid te nemen van het gezicht lijnen.

Zorg voor je lippen

Exfoliëren je lippen voordat het naar bed gaan en dan gelden de lippenbalsem favoriet of een voedende olie op de lippen. Door dit te doen vaak zal u helpen altijd vergeet gesprongen lippen!

Heldere ogen

Houd uw oogcrème in de koelkast om af te koelen en direct toepassen van daar, wanneer klaar voor bed. Niet alleen zal helpen de levensduur van het product, maar ook zal verkoelend effect de-bladerdeeg te helpen en te kalmeren ogen. U kunt ook avocado of amandelolie toe te passen voor uw ogen voor het slapen gaan. Deze oliën zijn zeer voedzaam en kan veel aandacht te brengen in het delicate gebied onder je ogen, zodat u wakker fris en verjongd!

Huid Lip

Als je in een droog klimaat wonen, slapen met een luchtbevochtiger loopt de hele nacht, dat zal helpen om vocht toe te voegen en vernieuw uw huid terwijl u slaapt.

Nu, ten volle gewapend met deze beauty tips nacht zal ongetwijfeld in staat zijn om elke ochtend wakker te kijken prachtig! Wat is uw favoriete beauty tips nachts? Deel uw gedachten in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 8
  2   1
Maart 17, 2015 | 19:25:18 | later 2 uur

God deze tips en ongelooflijk ... Als ik omhoog kijk hoe mooi 's nachts geworden en ik heb nooit iets gevonden dat helpt, maar nu dit is fantastisch, heel erg bedankt ❤️❤️

  0   1
Maart 18, 2015 | 03:52:53 | later 11 uur

Thanks-a-Mundo voor blog.Really bedankt! Zal lees verder ...

  5   1
Maart 18, 2015 | 06:25:21 | later 13 uur

Ik heb onlangs begonnen met een blog, de informatie die u bieden op deze site heeft me enorm geholpen. Bedankt voor al je tijd en werk.

  0   0
Maart 18, 2015 | 06:47:19 | later 14 uur

mooi, dankuwel 😉

  2   2
Maart 18, 2015 | 10:59:19 | later 18 uur

Hallo iedereen, dit weekend is goed ffor mij, want deze keer de herberg punt dat ik deze prachtige educatieve boodschap leest hier aat mijn woonplaats.

  3   1
Maart 18, 2015 | 16:32:49 | later 23 uur

Ik zal uw blog bladwijzer en laat hier vaak terug.

  5   1
Maart 18, 2015 | 21:59:06 | later 1 dag

Mooi bericht ... Bedankt voor het delen van je één zo mooi! ...

  4   0
Maart 19, 2015 | 02:29:54 | later 1 dag

Het oude gezegde "schoonheid is in de ogen van de toeschouwer" is eigenlijk waar. Schoonheid is in je geest, is geen standaard schimmel die je moet passen, of een bar moet worden bereikt. Tips echt leuk! 😀

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha