10 BEAUTY TIPS geheim en trucs die u zullen helpen er minder moe10 BEAUTY TIPS geheim en trucs die u zullen helpen er minder moe

Wat de reden ook, het werk, een kind of een nacht, we allemaal de ochtend na de avond ervoor, toen we hadden gewild vers geperst in een paar uur slaap. Als je een beetje 'meer slapen is geen optie, maar nog steeds niet willen kijken alsof je de hele nacht wakker geweest, hier zijn tien schoonheid advies en tips over hoe om te kijken een beetje' minder moe en verbergt het feit dat je wist niet naar bed helemaal gisteravond:

1. Een scheutje koud water om wonderen te maken

De eerste stap is eenvoudig. Spuit alleen koud water op je gezicht, en hoe kouder, hoe beter! Dit zal je wakker en zal ook wakker van de huid. Het koude water zal de bloedvaten in de huid contract te maken en geven een gladder, minder vermoeid uitziende huid.


2. Bevochtig

Dan gelden veel hydraterende crème. Dit vergrendelt het vocht uit het koude water spray en ook droogheid van de huid te verminderen en het uiterlijk van elke lijnen en rimpels.

3. Hoe om gezwollen ogen te verminderen?

Ervan uitgaande dat je genoeg tijd hebben laten, deelnemen in die gezwollen ogen zou een goed idee zijn. Leg een schijfje verse komkommer of rauwe aardappel over je ogen voor 5 tot 10 minuten en zal de zwelling te verminderen en te verlichten donkere kringen onder de ogen.

4. Suck een ijsblokje

Een andere manier om alsnog blotching verminderen op de huid die wordt veroorzaakt door vermoeidheid een ijsblokje zuigen. Ijskoud in de mond zal je hersenen dat je het koud bent vertellen, je de bloedvaten vernauwen en zo, draai de huid en geven een meer gelijkmatige teint.

5. Sla stof en zware foundation, concealer spaarzaam gebruiken

Ga niet te zwaar poeder of stichting, want dat maakt het alleen maar erger. In plaats daarvan kiezen voor een lichte foundation, een getinte moisturizer of een BB cream om zelfs uit de huid toon en verbergen eventuele vlekken of bleekheid. Als donkere kringen onder de ogen kijken te duidelijk en je hebt geen tijd om een ​​beetje 'meer slapen herstellen, dan gelden concealer in deze gebieden en meng goed, en donkere kringen op magische wijze verdwijnen.

6. Open je ogen

Je ogen zijn de grootste eerbetoon dat je niet genoeg slaap hebt gehad, dus zorg ervoor dat je wimpers krullen met een wimperkruller en dan eindigen met mascara voor wat extra lift. Om de ogen nog meer open te voegen een sprankelende kleur licht om je innerlijke hoeken. U zult het verschil deze trucs zullen doen zien!

7. Licht uw ogen

Een truc vrij goed bekend, maar niet te vergeten, in het bijzonder, in de tijd dat je moe bent op zoek is naar wit eyeliner of naakt gebruiken om uw ogen te fleuren. De eyeliner zal roodheid rond de ogen te dekken en ze eruit zien alsof ze zijn sprankelend.

8. Gebruik een glans op de lippen

Overslaan matte lippenstift, want het zal je lippen er nog meer uitgedroogd. Gebruik een lip gloss of balsem gekleurd in plaats van het toevoegen van kleur en vocht aan je lippen droog.

9. Geef jezelf een gloed met een beetje 'blush en bronzer

Als je geen slaap, dan hebben gehad één ding ontbreekt is een beetje 'kleur in zijn gezicht. Verlicht de appels van je wangen met een peachy vers of roze blush; die zal helpen om de focus weg van uw ogen te houden, en een paar snelle shots en lichte bronzer zal ook mooi licht zomer verse toe te voegen aan uw huid.

10. haar slijtage

Borstel je haar, gebruik dan een droge shampoo, indien nodig, en laat je haar naar beneden voor de dag. Als u uw haar te trekken in een strakke paardenstaart, zal het alleen maar benadrukken de huid dof en vermoeide ogen.

En als je naar huis na een hectische en intense, zeker om voldoende te slapen!

Wat is uw favoriete beauty tips en trucs die u zullen helpen je kijkt minder moe? Voel je vrij om uw suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
Oktober 17, 2015 | 22:08:55 | later 7 uur

Ongelooflijk!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha