10 BEAUTY TIPS EN geheimen voor warm weer10 BEAUTY TIPS EN geheimen voor warm weer

Als u woont in een land met een warm klimaat of ontsnappen aan de kou gaan op een tropische vakantie, sunshiny dag is een geweldige kans om eruit te komen en te genieten van de zon, maar de hitte is niet altijd zo geweldig voor je make-up en haar. Dit jaar, genieten van een zomer of een verblijf in tropische landen, zonder de zorg van het hebben van een make-up smelten-down en een fris en mooi de hele dag met deze tien geheimen van grote schoonheid in de hitte:

1. De tijd voor injector

Het gebruik van een primer is nodig voor de dagen van warm weer. Hydrateren voor en zorg ervoor dat uw moisturizer heeft goed gewerkt in de huid. Breng dan een primer, die geeft je een gladde ondergrond voor de rest van de make-up zal geven en helpen je make-up op hun plaats blijven, hoe heet het wordt.


2. Get waterdicht

Als u waterproof mascara eerder hebben geprobeerd en niet opschieten met hen, geef ze een ander te gaan, omdat ze een stuk beter. Ze zijn niet kwetsbaar en wankel als ze gebruikt worden en zijn zeer geschikt om uw mascara lopen in warme en vochtige dagen stoppen.

3. Carry-vloeipapier

Niets zegt dat je voelt de warmte van meer dan één zone T glad. Dus, hier is nog een geheim van grote schoonheid in de hitte: het vervoer van een pakje vloeipapier met u, en met een snelle druk, kunt u schitteren in seconden te elimineren.

4. ijs alvorens

Er zijn veel experts die make-up ijsblokje naar het warme weer de truc zweren. Voor het aanbrengen van een make-up, wrijf je gezicht met een ijsblokje en dep de huid droog. De koude ijsblokje verstevigt de huid en sluit de poriën en make-up zal gaan op gladder en langer duren.

5. Verminder de olie

Bij warm weer produceert de huid meer vocht en natuurlijke oliën. Blijf weg van beauty producten die olie gebaseerd zijn, want het zal je huid er meer vettig warme weer zal maken en de truc zal niet zo lang duren.

6. Lichter

Op precies dezelfde manier waarop uw lichte en luchtige kleding voor warm weer krijg je, dus je moet de truc te verlichten. Vermijd het gebruik van alle honken en formules van zware dekking en ga naar het licht, hydraterende plaats gekleurd. In feite, als u een reis naar landen met een warm klimaat, dat licht voor al uw make-up en make-up laat dik en zwaar voor de wintermaanden.

7. Breng anti-transpirant 's nachts

Hier is nog een geheim van grote schoonheid in de hitte: Breng anti-transpirant voor het slapen gaan en geven u een betere kans op het krijgen in de poriën van de huid voordat u begint te zweten. Het zal dan werken veel beter en veel langer meegaan.

8. Breng lippenstift tweemaal

De hete zon kan grote schade aanrichten aan de lippenstift, maar deze eenvoudige truc zal u helpen: U kunt helpen dichten je lippenstift op zijn plaats door het aanbrengen van een eerste laag en met enkele absorberend tissue schoon voor het aanbrengen van een tweede laag tot finish.

9. Vermijd vloeibare make-up

Vloeibare eyeliner en roomproducten zijn gevoelig voor werking in de hitte, zodat als de temperatuur en de vochtigheid toeneemt, producten kiezen poedervorm plaats. Ze zijn minder kans te lopen en dat zal helpen genieten van een beetje 'zweet.

10. Houd de truc in de koelkast

Als het warm is, knallen de truc in de koelkast gaat langer mee en ga op gladder. De warmte kan de oplosmiddelen in cosmetica activeren, vooral glazuur, en dat de structuur en veroorzaken belletjes kunnen veranderen verschijnen.

Wat is uw favoriete beauty tips en geheimen van de hitte?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha