10 BEAUTY TIPS BIG om uw schoonheid routine te vereenvoudigen10 BEAUTY TIPS BIG om uw schoonheid routine te vereenvoudigen

Hier is een angstaanjagende feit: gemiddeld een vrouw brengt een totaal van drie jaar van zijn leven in voor een spiegel om te werken aan haar make-up en haar. Drie jaar! Denk maar aan wat je zou kunnen doen met een extra drie jaar. Het feit is echter, veel van wat we doen, is nutteloos, dus je krijgt een aantal van die jaren terug en lees onze tien beauty tips die u helpen uw schoonheid regime te vereenvoudigen:

1. Get georganiseerd

Hoe vaak heb je geprobeerd in een gekke paniek om eruit te komen, maar je kunt het product niet vinden van een schoonheid die op mysterieuze wijze is verdwenen. Gooi al die lege flessen, potten en alles wat niet is gebruikt in de maanden en de-rommel uw supply truc weg. Zelfs al was het maar om de essentiële elementen te scheiden en leg ze in een plaats, het bespaart een paar kostbare minuten in de ochtend.


2. Vergeet valse wimpers

Valse wimpers alleen schade aan uw natuurlijke en leeftijden nemen om het goed te krijgen. Als je wimpers opstijgen, kunt u rippen uw natuurlijke, dat kan jaren duren om terug te groeien, als je opnieuw te groeien op alle. Gebruik vervolgens valse wimpers alleen voor speciale gelegenheden of voorkomen met behulp van totaal, zijn van toepassing in plaats van twee of boom lagen mascara, u volume toe te voegen en maken de wimpers lijken dikker. Als u wilt maken je wimpers worden langer en dikker, arganolie van toepassing op hen elke avond voor het slapen gaan, zal het de wimpers te voeden en de groei te stimuleren.

3. Gebruik lichte tinten nagellak of het gebruik schellak

Als u het licht roze tinten op nagels te gebruiken, in plaats van donkere kleuren, dan is de chips zullen niet te zien zijn als slecht, zodat je langer kunt gaan tussen de reparaties. Probeer ook het gebruik van nagellak schellak, die duurt tot drie weken, voorkomt dat de nagels van chippen en is veel minder schadelijk voor de nagels van een gel manicure.

4. Geen behoefte om het gezicht te gebruiken wassen elke ochtend

Was je gezicht en hydrateren voor het slapen gaan, en je gezicht zal nog steeds schoon en fris zijn als je wakker wordt. Gewoon afspoelen in warm water en je bent klaar om te gaan. Was je gezicht met zeep te vaak alleen maar het geeft je toch een droge huid.

5. U hoeft niet elke dag te grijpen

Epileren wenkbrauwen een paar keer per week of zelfs een maand zal genoeg zijn, en zeker niet het elke dag moeten doen. Tijdens het epileren wenkbrauwen zal u met permanent dunne en scheuren ze elke dag is nog een enorme tijdverspiller.

6. Shampoo Nacht

Als de shampoo en droog de nacht voor het slapen gaan, het zal tijd besparen in de ochtend en u voorkomen dat u uit te gaan met zijn haren nog nat. U hoeft niet elke dag ofwel shampoo; dit zal alleen je haar drogen. Voor veel mensen, twee keer per week is genoeg. Ook gebruik maken van droge shampoo, kunt u uw haar te werken en verlengt de tijd tussen het wassen van het haar.

7. Blush en lipstick kan één en dezelfde zaak zijn

Zoek een product dubbele of drievoudige verschuivingen, bijvoorbeeld, kunt u een en hetzelfde product als je lippenstift gebruiken en blozen, en als de kleur is neutraal, kunt u zelfs gebruiken als een oogschaduw. Gewoon schar het product op de lippen en wangen, en een beetje 'op de oogleden van toepassing; Gemakkelijk en snel, zal het een veel tijd besparen in de ochtend.

8. Vereenvoudig routine oogschaduw

Je ogen niet nodig om een ​​kunstwerk te zijn wanneer je naar je werk, dus vasthouden aan slechts twee tinten oogschaduw om het maximum in de ochtend. Breng een lichte neutrale kleur over het ooglid en accentueren de vouw met een donkere kleur door het toepassen van oogschaduw aan de buitenste hoeken van de ogen, dan mengen; Het is alles wat je echt nodig hebt.

9. Krijg twee voor de prijs van één

Kijk voor cosmetica die twee banen in plaats van één zal doen; bijvoorbeeld, kunt u tijd besparen, uw handen wassen en schone make-up kwasten, kan je oogschaduw uw bronzer geworden, kan je lip gloss ook gebruikt worden als een blush of een vlek van eyeliner kan maken voor een oogschaduw. Improviseren en spelen.

10. Sleep en conditie van je haar op hetzelfde moment

Als u wilt toevoegen zachtheid en glans aan het haar, en hebben geen tijd om te bezoeken kapsalons om haar behandelingen te maken, proberen te doen diepe voorbereidende behandeling 's nachts niet. Je kunt natuurlijke oliën voor dit doel te gebruiken of haar maskers die zijn ontworpen voor gebruik in de nacht. Breng aan op het haar voor het slapen gaan, je haar wassen in de ochtend en geniet van haar zijdezacht, glanzend en mooi.

Hoe beoordeelt u de procedure van schoonheid te vereenvoudigen? Voel je vrij om hun schoonheid tips delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
September 24, 2015 | 21:42:19 | later 8 uur

Hallo, je thionk voor deze grote schoonheid tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha