10 Beauty producten die u moet meenemen Het hebben wanneer je op vakantie bentKom de zomer, of voor een vakantie, het wordt een beetje 'ontmoedigend dan ze echt nodig hebt om mee te nemen. Ik heb een lijst van de beste beauty producten vakantie die ik nodig heb om niet uit hoe lang de vakantie is met mij mee te nemen. Deze dingen zijn een must om te hebben bij het reizen naar een verjongd u!

Beste beauty producten vakantie:

Een Lip Balm:

Dit moet een deel van uw dagelijkse routine te zijn. Een lippenbalsem niet alleen te beschermen en behandelen van de lippen, maar kan ook dienen als uitstekende en als basis voor lippenstift. De lipstick gaat langer mee en je lippen worden beschermd. Dit is één van mijn nooit vergeten de beauty producten van vakantie.


Gezicht te wassen:

Kies uw gelaatsdouche afhankelijk van het seizoen. In de zomers, kiezen voor een gel die gezichten bevatten of lichte wassing met citrus geuren, omdat deze pep-up! Als je op vakantie bent in de winter, kies een gezicht wassen crème basis, zal het ook helpen om de huid te hydrateren.

Facial Scrub:

Dit is een must om zich te ontdoen van stof en vuil. Kies een zachte scrub die zachtjes scrubben en ook de huid lichter te maken. Gebruik een scrub minstens een keer per dag wanneer u op vakantie bent.

Shampoos & Conditioners:

Ik heb geen vertrouwen in alle miniatuurflesjes dat in de badkamer worden bewaard in hotels, het maakt niet uit hoe aantrekkelijk ze kijken. Als je een merk dat je haar, dat moeten de items zijn onder andere bij het reizen past. Soms brengen beide flessen kan de ruimte in te nemen, doe dan een shampoo die ook als shampoo en conditioner of kiezen voor een zachte shampoo die geen follow-up met de airconditioner zal vereisen.

Body Wash:

Deze geparfumeerde zeep moet een no-no zijn. Breng een fles van je lichaam wassen en een loofah die u kunt gebruiken. Het helpt! Heb je tenminste zeker van wat u gebruikt. Een body wash is effectief als zeep en bij gebruik met een loofah, kunt u verzekerd zijn van een zachte peeling ook!

Moisturizer:

getty

Maak een die voldoende hoeveelheid SPF om u nog beschermen tegen de harde zonlicht heeft. Als je gaat om buiten te zijn de meeste van de tijd, het zou leuk zijn als je elke 4 uur opnieuw kan toepassen de moisturizer/zonnebrandcrème.

Foot Soak:

getty

Dit is een mooi punt hebben als u weet dat uw vakantie een die inspannende wandelen, klimmen of wandelen zal betrekken zal zijn. Niets is meer ontspannen dan weken uw voeten in een bad van warm water met curatieve absorbeert voet. Gebruik Impregneert dat een combinatie van de Himalaya en Epsom zouten hebben, want ze hebben helende eigenschappen, en ontspan je voeten. Volgen met een snelle massage met de voetcrème.

Foot Crème/Olie:

Er is niets meer ontspannen dan een voetmassage. Zelfs als je een stap 6 missen, was uw benen met warm water en massage olie of crème voor de voeten zachtjes totdat het wordt geabsorbeerd. Een voetmassage zal u helpen ontspannen gespannen zenuwen en het bevorderen van een comfortabele nachtrust.

Lippenstift:

Niet het huis verlaten zonder uw favoriete kleur vooral als je gaat buiten de stad! Ontmoet nieuwe mensen en de eerste indruk telt. Het vertrouwen dat een schot van lipstick deur is gewoon geweldig. Ziet er goed uit altijd maakt je goed in voelt.

Mascara:

We onderschatten consequent de kracht van mascara! Terwijl de hoogtepunten kohl ogen, mascara opent en geeft hen een nieuw leven. Je hoeft niet veel van iets anders voor de dag nodig hebt als u de kleur van de lippen, kohl en mascara verzorgd uit.

Mijn advies: Als u deze miniaturen of monsters die duren ongeveer twee toepassingen, inpakken mijn tas tote reizen en geen volle flessen maten niet dragen ontvangen. Ik gebruik de miniaturen voor kortere ritten dat ongeveer twee dagen duren. Dit zijn mijn top beauty producten essentieel vakantie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha