10 beauty geheimen OOSTEN10 beauty geheimen OOSTEN

De dames van het Oosten staan ​​bekend om hun onberispelijke, natuurlijke schoonheid en elegantie, en een aantal van de grootste schoonheid trends van de afgelopen jaren zijn ontstaan ​​in het Oosten. Een van de dingen die de schoonheid regimes oostelijke, van zeer verschillend van die van het Westen is dat ze vaak om meerdere fasen en worden gevolgd op de brief elke dag. Veel van de huidverzorging en haarverzorging rituelen die volgden rond zijn al eeuwen en zijn nog maar net begonnen om te worden erkend in het Westen, dan nemen we een kijkje op tien van die prachtige geheimen van Oosterse schoonheid.

1. Mung Bean gezichtsmaskers

Keizerinnen Chinezen hebben een masker mungboon gezicht gebruikt om acne en de huid zwelt behandelen. Het masker is gemaakt door het malen van groene bonen tot een pasta en dan gewoon toe te passen op je gezicht en laat het zitten voor een tijdje '. Vandaag, kunt u uw eigen groene bonen masker te maken met de aankoop van groene bonen poeder en meng met een beetje 'van natuurlijke yoghurt.


2. Rijst tonic

Om hen te helpen behouden hun porseleinen huid glad, oosterse vrouwen nemen gewoon rijst water als een tonic. Om dit te doen, dip een beetje 'bruine rijst in water totdat het water begint te kijken melkachtige en breng het water op je gezicht met een watje. Als je de rijst water te houden in de koelkast, zal het duren voor een maximum van vier dagen.

3. Gebruik olie in plaats van een gezichtsreiniger

In plaats van schuwt het op olie gebaseerde producten als mensen in het Westen, met olie als reinigingsmiddel is erg populair in vele delen van Azië. Bij gebruik van de natuurlijke oliën op de huid, het verhoogt makeup, stof en vuil makkelijk en de huid niet altijd droog.

4. Ze gebruiken nooit 2-in-1-producten

Terwijl in het Westen, vrouwen graag producten die dubbele plicht kan doen, zijn dames en Oost-Europa in toenemende mate gebruik van slechts een product voor iets anders dan precies wat de bedoeling was. Hun dagelijkse schoonheid regime bestaat uit veel verschillende stappen en preforms als ware het een ritueel, niet een van de etappes overslaan.

5. Skin Borstelen

Als onderdeel van hun dagelijkse routine schoonheid, Oosterse vrouwen poetsen hun gezicht met een droge borstel te houden hun huid afgezwakt. Dit geeft extra borstelen doorbloeding van de huid en wordt ook gezegd dat de huid meer ontvankelijk voor lotions en serums die gelden na het poetsen maken.

6. Zij zorgen er altijd voor zorgen dat ze in slaap zijn 11: 00-02: 00

Sommige van de schoonheid tips uit China en omringende landen zijn gebaseerd op oude overtuigingen en de traditionele Chinese geneeskunde. Eén van deze die nog steeds worden gevolgd door de Oost vrouwen vandaag de dag is dat de beste tijd om te slapen tussen de uren van 11:00 en 02:00. Men gelooft dat dit het moment dat de lever releases gifstoffen uit het lichaam en dit helpt om rimpels en huidonvolmaaktheden voorkomen. Wat is er bekend voor zeker is dat te onderhouden een regelmatig slaappatroon helpt je gezond, dus er is waarschijnlijk meer voor dan je zou denken.

7. Camellia notenolie

Camellia notenolie is de olie die wordt gebruikt voor de schoonheid in veel Aziatische landen. Het wordt geoogst uit de noten van de struik Camellia, die het best bekend staat om zijn mooie bloem, en wordt gebruikt voor zowel de huid en haar behandelingen. Bij gebruik op de huid, is het zeer gemakkelijk geabsorbeerd, omdat het zeer vergelijkbaar in samenstelling onze natuurlijke oliën. Er wordt ook gezegd dat het haar groei te bevorderen en Aziatische vrouwen te gebruiken als een leave-in conditioner.

8. Ze worden geconfronteerd met regelmatige

Regelmatige gezichtsbehandelingen zijn een groot ding in het Oosten en de Koreaanse vrouwen het grootste deel van hun inkomen aan een professionele gezichtsbehandeling ten minste eenmaal per twee weken. Het was in Japan die maskers geconfronteerd werden zelfs uitgevonden. De originele maskers werden gemaakt van zijden kimono, die was gedrenkt in essentie van bloemen en speciale kruiden.

9. Laat regelmatig massages

Vrouwen in westerse landen hebben de neiging te denken van een reis naar een kuuroord als een traktatie, maar voor de meisjes uit het Oosten, is een normaal onderdeel van hun schoonheid regime. Evenals behandelingen voor het gezicht dat we reeds vermeldden, ook regelmatig massages en zijn grote gelovigen in de kracht van de reflexologie.

10. Zij vertrouwen erop dat de natuur

De heersende principe achter alle schoonheidsbehandelingen Oriental is gebaseerd op natuurlijke producten. Je zal zeer weinig Aziatische cosmetica die een lange lijst van chemische stoffen te vinden. Wat vindt u zijn de natuurlijke ingrediënten, omdat vrouwen geloven dat wat de natuur produceert is veel beter voor hen dan wat in het laboratorium kunnen worden geproduceerd.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha