10 beauty geheimen JAPANSE10 beauty geheimen JAPANSE

Als je nog nooit hebt bezocht Japan, heb je misschien gemerkt hoe de Japanse vrouwen, van alle leeftijden, lijken een moeiteloze schoonheid uitstralen. Hun huid is als fijn porselein, hun haar is perfect en gepolijst, en hun make-up ziet er geweldig uit op elk moment van de dag is het echter, kan warm en vochtig zijn. De wetenschap heeft bewezen dat er niet zoiets als een gen schoonheid; Japanse winst van hun schoonheid door schoonheid technieken en routines die zijn doorgegeven van moeder op dochter voor eeuwen. Dit is geweldig nieuws voor de rest van ons, omdat het betekent dat iedereen kan krijgen de look vlekkeloze Japanse, zolang jij de geheimen van de Japanse schoonheid. Hier, dan, zijn tien van die prachtige Japanse beauty geheimen onthuld.

1. Ze gebruiken olie op hun gezicht

Terwijl de rest van ons kijken hoog en laag voor de olie-vrije producten, de Japanners weten dat als u de juiste olie te gebruiken op je gezicht, zal het daadwerkelijk verbeteren van de textuur van de huid en stoppen met puistjes. Gebruik, puur natuurlijke oliën zoals rijst zemelen olie, om hun gezicht te reinigen. Het verwijdert vuil en voedt en beschermt de huid met vitamine E en antioxidanten. En vaak gebruiken ze olie of camellia olie Tsubaki als hun gezicht en lichaam moisturizer.


2. Ze houden van groene thee

Groene thee is aangetoond dat veel krachtige antioxidant, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen en veel dranken Japanse groene thee. Een favoriet van de Japanse vrouwen is een groene thee genaamd matcha, dat is een geconcentreerde vorm van groene thee, dat is tien keer krachtiger en rijk aan antioxidanten, groene thee normaal.

3. Ze blijven uit de zon

De Japanners zijn zich zeer bewust van de schade die de zon kan doen om hun huid en hebben bekend over dit voor de generaties. Interessant is echter dat geen gebruik veel zonnecrème. In plaats daarvan blijven ze niet in direct zonlicht wanneer ze kunnen, en ze dragen hoeden en gebruik paraplu om uw huid tegen de zon te beschermen.

4. Ze exfoliëren je gezicht

Japanse vrouwen regelmatig hun gezicht scrubben met delicate waterbasis exfoliërende die grond adzuki bonen bevatten. Dit houdt de huid glad en verwijdert vuil uit de poriën. Ze doen echt award een glad gezicht en veel Japanse vrouwen scheren hun gezicht, of regelmatig laserbehandeling om hun gezichten volledig haarloos te houden.

5. Het baden is een dagelijks ritueel

Baden is niet een karwei voor Japanse vrouwen; is een dagelijks ritueel gevolgd. Ze ontspannen in een warm bad aan het eind van elke dag, was je hele lichaam met een speciale borstel afschilfering. Het vuile water zelf wordt meestal doordrenkt met aromatische kruiden, oliën en groene thee, die de huid verzacht, verstevigt poriën en houdt vocht vast.

6. Eet een gezond dieet

De Japanners zijn niet vies van af en toe een verwennerij in West-fast food, maar het is zeker niet live op de dingen! Japanse is een van de gezondste in de wereld en dit is een reden waarom ze genieten van dergelijke lange leven. Een typisch Japanse maaltijd zal een veel verse groenten, vis en rijst. In wezen, het is allemaal de gezonde voedingsmiddelen die je weet dat je zou moeten eten, maar waarschijnlijk niet.

7. Zij hebben niets op hun huid die ze niet konden eten

Japanse vrouwen volgen een simpele regel als het gaat om schoonheid producten voor hun huid. Indien niet eetbaar dan niet gebruikt. Dit maakt veel zin, omdat de huid is poreus, dus alles wat je op je huid zal snel worden opgenomen in het bloed. Vandaar dat vele producten Japanse schoonheid alleen maar natuurlijke ingrediënten.

8. Ze gebruiken heel weinig make-up

De Japanners hun inspanningen richten op de zorg voor hun huid, en op deze manier, ze niet veel make-up om imperfecties te dekken nodig. Kies hun schoonheid producten zeer zorgvuldig, altijd controleren van de ingrediënten, en alleen gebruik maken van make-up spaarzaam. Verschijnen op make-up als de finishing touch aan hun gezicht, het is niet het belangrijkste.

9. Omgaan met hun haren

Japanse vrouwen zijn erg voorzichtig over hoe zij omgaan met hun haar. Zij maken gebruik van shampoos die natuurlijke ingrediënten zoals algen bevatten, en het gebruik van houten kammen, die geen statische elektriciteit hoeft te maken en trek je haar zoals de kunststof exemplaren doen. Ze kammen ook door, een keer per dag, één met Tsubaki olie, die haar kroeshaar get stopt.

10. Zij geloven in hun schoonheid onzichtbare

De dames van Japan hebben ook een concept genaamd Mie-Oshareh nai, wat betekent dat de onzichtbare schoonheid. Zij geloven dat schoonheid komt van binnenuit, en veel van het evenwicht en elegantie die Japanse vrouwen zijn zo populair is komt voort uit dit geloof.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha