10 basistips voor schoonheid gezichtsreinigingShutterstock

Sinds mensenheugenis, de schoonmaak was het belangrijkste onderdeel van de Gemeenschap routine huidverzorging. Cleansing helpt ons om zich te ontdoen van oude huidcellen, stof en vuil, make-up en staat niet toe dat de huid poriën te verstoppen. Het helpt ook in de bloedsomloop en bereidt de huid om de voedingsstoffen en lipiden na toegepast ontvangen.

Vaak wordt aangenomen dat de gezichtsreiniging is de eenvoudigste taak dat iedereen het kan zelfs doen als je helemaal moe en moe en een beetje 'aangeschoten. Natuurlijk kunt u dit doen. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken dat alleen water en zeep je gezicht goed te kunnen reinigen, vandaag kregen we 101 opties zoals reinigingsmelk, schuimen, mousses, doekjes, olie, lotions, en gemotoriseerde borstels om je gezicht schoon te maken. Deze verfijnde zachte reinigingsmiddelen niet de huid te strippen en hydrateert de huid.


Dus, hier zijn enkele regels die nieuw gezicht kan geven.

Voor alle huidtypes, gezichtsreiniging twee keer per dag is genoeg. Te vaak, kan reiniging van de huid de huid van essentiële olie van nature aanwezig zijn in het strippen. Echter, als je niet je gezicht regelmatig hoeft te reinigen, vooral 's nachts, kan huiduitslag veroorzaken.

Koop een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor uw huidtype. Vermijd het gebruik van zeep op je gezicht, kun je de huid ruw en hard en schadelijke loop van de tijd te maken. Als u gebruik maakt van een te rijke reinigingsmiddel kan de poriën verstoppen, als je een cleanser te droog te gebruiken, kan het de huid irriteren. Wasmiddelen gemaakt voor de droge huid bevatten oliën en kruiden. Reinigingsmiddelen voor de vette huid bevatten olieproductie balanceren van kruiden die de duidelijkheid kan ondersteunen. Terwijl een cleanser voor de gevoelige huid zacht zal zijn, vrij van parfum en niet-irriterend.

Gebruik warm water om het gezicht te reinigen. Het warme water kan de huid uitdrogen en schade veroorzaken aan het. Koud water lost niet op en neemt het vuil en roet.

Als u een doek of spons te gebruiken om je gezicht schoon te maken, ervoor te zorgen dat ze zijn zacht en ook schoon. Echter, doek en sponzen zijn niet essentieel voor het reinigen van het gezicht; de vingertoppen kan het werk goed te doen.

Vóór het reinigen van je gezicht, je handen wassen ook correct. Ook gebruik maken van een hoofdband om al lang haar weg te houden van je gezicht.

U moet het reinigingsproces te starten door opspattend water op het gezicht en de hals als eerste.

Leg de gezichtsreiniger op schoonheid tip voor je vingers of een spons en gebruik cirkelvormige bewegingen naar boven delicate gelden de cleanser op je gezicht en hals. Vermijd het wassen ook. Stokes Gentle kan de circulatie verbeteren en los vuil, roet en oude huidcellen. Schrobben Ook kan uitrekken en irriteren de huid boven het gebied van de huid van de ogen.

Gebruik alleen warm water om het wasmiddel te spoelen. Ook, vergeet dan niet om het wasmiddel van de haarlijn en de nek te spoelen. Elk spoor van wasmiddel zal vuil aan te trekken en ook de poriën verstoppen.

Verwijder het overtollige water op je gezicht voorzichtig af met een schone handdoek. Laat de liner niet slepen op de huid of vlek droog.

Na het reinigen van je gezicht, gebruik maken van een op water gebaseerde toner op uw huid, en volgt met een vochtinbrengende crème geschikt is voor uw huidtype dat afdichting vocht zal helpen en zorgen voor voeding aan de huid.

Vergeet niet om onze post kassa op de tips complete gezichtsbehandeling schoonheid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha