10 basisstappen om grijze haren te kleurenEn 'de droom van elke vrouw om lang haar, sterk en mooi te hebben. Duizenden vrouwen deze dagen een bezoek aan de salon een paar keer per maand en lange uren doorbrengen met hun kapper om de perfecte vorm te krijgen en te kijken. Het hebben van goede haar is niet altijd over de structuur, helderheid en dikte hoor! Soms is het ook de kleur van je prachtige lokken. Experimenteren met kapsels en kleuren was nogal een fashion statement laat uit. Veel vrouwen hebben blonde gegaan terwijl sommigen de moed om rood te kiezen hebben gehad. Het maakt het kijken glamoureuze! Van alle verschillende kleuren en soorten, een kleur die is het verkrijgen van een veel roem deze dagen is wit! Ja, veel vrouwen hebben geprobeerd te krijgen hun haar geverfd wit en maakt het ziet er geweldig uit.

Als je iemand bent die zou willen gaan wit dit jaar, ik kan u verzekeren dat dit artikel is de plek voor jou. Als je door alle stappen hier ingeschreven, dan aan het einde van de pagina, dan weet je hoe je witte haren te maken!


Ingrediënten die nodig zijn:

U vindt de volgende ingrediënten nodig om de witte haren te reinigen!

 • Bleach poeder. Het is beschikbaar in verpakkingen en tanks. Koop welke toegankelijk en handig voor u is.
 • Een goede ontwikkelaar crème. Deze vindt u in verschillende volumes, van 20 tot 40. Hoe hoger het volume, hoe beter voor je haar.
 • Toner haar dat gespecialiseerd is in het maken van witte haren.
 • Shampoo die je haar zacht en veerkrachtig maakt.
 • Een borstel, mok, plastic folie, clips voor haar.
 • Verse handdoeken.

Het verkrijgen van de juiste kleur:

De volgende stappen zal u helpen over de procedure om wit haar vinden:

 1. Ga door de instructies die werden gegeven in het pakket en de voorbereiding van het bleekmiddel mix. U vindt de mok, borstel en bleekwater poeder voor nodig.
 2. Nu, gelden de bleekwater over je haar met de borstel. Neem niet te snel het proces. Dit is je haar na alles. Haast u niet. Zorg ervoor dat alle onderdelen zijn gebleekt. Je moet ook een spiegel te houden aan de zijkant, zodat alles was goed verzorgd.
 3. Na deze, u bedek je haar met behulp van een plastic folie. Het bleekmiddel zal hebben om zich te vestigen in het haar voor een periode van 30 minuten. Probeer om aandacht te besteden aan alles. Maak niet de fout van het aanraken van je haar niet te maken. Ja, kan het wanneer het bleekmiddel begint te werken jeuken. Alleen geduld kunnen doorvoeren. Zodra er 15 minuten zijn verstreken, kun je eigenlijk controle over uw haar. Blijven controleren totdat je haar is op zoek gegaan naar blond.
 4. U moet het bleekmiddel te spoelen binnen 50 minuten na het aanbrengen. Anders zou je het haar zien vallen.
 5. Tot slot, is het tijd om af te wassen het bleekmiddel. Voorzichtig wassen van je haar met koud water. U kunt ook gebruik maken van een goede shampoo om je haar follikels te wassen. Op dit punt zou het haar moeten blond gaan. Als je in plaats geel vinden, beginnen aan het haar toon.
 6. Nu moet je om de toner te mengen. Volg de instructies die werden gegeven in een pakket. Je kon ook een beetje 'rode steen.
 7. Solliciteer nu de toner. U moet bijzondere aandacht besteden aan de wortels als ze een donkerdere tint dan de rest van je haar.
 8. Bedek je haar met behulp van een douche-cap. Laat 30 minuten staan.
 9. Veeg nu de toner met koud water. Je kon shampoo en conditie, als je wilt.
 10. Hiermee is de procedure voltooid. Je haar wordt wit, glad en zacht zijn.

Terwijl de meeste vrouwen zijn op zoek naar manieren om grijze haren te verbergen, zijn een aantal avontuurlijke zielen tegen de trend. Bent u een van hen? Waarom denk je witte haren wilt? Wat is de aantrekkingskracht? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha