10 BAD FLIRT beweegt die u moet vermijden10 BAD FLIRT beweegt die u moet vermijden

Er is niets mis met een beetje 'van subtiele flirt, op voorwaarde dat je niet een van de 10 dingen te doen op deze lijst!

1.

Spelen te moeilijk te krijgen

Het is een oude techniek flirten stijl die moeders houden hun dochters te vertellen en het uitgangspunt is dat mannen willen worden uitgedaagd en zal daarom meer geïnteresseerd zijn als ze moeten hard werken om het hart van een meisje te winnen; als dit waar kan zijn in sommige gevallen, de meeste kinderen tegenwoordig niet graag chaise een meisje te lang en dat signalen kunnen zijn 'moeilijk te krijgen' als 'niet geïnteresseerd', zodat zich bewust zijn van deze en zorg niet te overdrijven!


2.

Speel makkelijk te krijgen

Aan de andere kant van het spectrum, wil je niet te stomp met het flirten. Proberen te suggestief of provocerend zal alleen de hand te liggen en je zou zelfs kunnen komen over als wanhopig.

3.

Omdat ook de gemiddelde

Plagen licht kan leuk zijn, maar het hangt sterk af van hoe goed je de persoon weten. Als je probeert om iets nieuws te stellen, kun je net komt over als snarky. Je zou kunnen denken dat maakt je cool uit, maar het sarcasme zal je niet ver komen.

4.

Dat het te mooi

Heb je ooit gehoord van de vriend zone? En 'als je altijd probeert erg leuk voor iemand te zijn en te doen gunsten voor hen alleen te laten u vertellen dat ze niet geïnteresseerd zijn in dat, en willen alleen vrienden zijn. Hier is het ding: wees aardig voor iemand die geen eisen voor hun liefde. Wees aardig voor het belang van het zijn mooi, niet omdat je probeert aan te haken met iemand, is het niet per se toch.

5.

Flirt Cyber

Hoewel het minder bang om te flirten via sms en sociale media kunnen zijn, het is niet van plan om op lange termijn te werken. Het kan een goed uitgangspunt zijn, maar als je al je flirten door middel van technologie en kunnen niet zien van de goederen in het echte leven, het is nooit gaat gebeuren.

6.

Kopen hun liefde

Giften zijn prima, maar niet gelijk flirten. Geld uitgeven om te proberen te winnen de genegenheid van iemand is een gevaarlijke beweging, want je zou kunnen eindigen met iemand die bereid is om te profiteren en het verlaten van financieel slechter nemen.

7.

Gelach vals

Er is niets mis met het zijn beleefd als iemand probeert om een ​​grap te maken, maar als je overdrijven, je gaat om nep uitzien. Of erger nog, ze gaan denken dat je vindt ze hilarisch en je houdt het op lange termijn.

8.

Tijdens de eerste complimenten

Iedereen houdt lof, maar als je het overdrijven, kan je tegenkomt als vals of gewoon een persoon het gevoel een grote druk om te voldoen aan de regels die je ze hebt gegeven.

9.

Ook ontroerende

Als je niet iemand die weet heel goed, ook aan te raken kunnen ze ongemakkelijk. Tikken op de elleboog of met de hand als je zegt dat iets grappig is één ding, maar wil niet te proberen om je hand vast te houden of zijn arm te snel om zich heen of ze zullen denken dat je sticky bent.

10. Moving te snel

Je kan gewoon worden opgewekt uw liefde, maar het is makkelijk om vooruit jezelf. Probeer niet te ver te gaan om op te noemen toekomstige data, plannen en doelstellingen, als je alleen maar om elkaar te leren kennen. Is het goed om te fantaseren, maar houd het voor jezelf!

Heeft u nog andere dating en flirten tips te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha