10 Ayurvedische Beauty Tips voor puistjesIn de huidige tijden, is het zeer belangrijk om slimme keuzes met betrekking tot huidverzorging maken. Met opties duizend helpt deal met huidproblemen, Ayurveda is zeker een van hen.

In de loop der jaren is deze methode ons gegeven op verschillende manieren holistische en makkelijk om verschillende problemen van de huid en het haar vastgebonden op te lossen. Een veel voorkomende problemen en zeer irriterend huid komt in de vorm van puistjes, om zo te zeggen, zijn de ergste vijanden van elk meisje.


Aldus, voor de behandeling van acne, omdat het beschikt gebruiken Ayurveda remedies eenvoudig, effectief en eenvoudig. Ayurvedische behandeling voor het gezicht, lichaam en geest zal u helpen om de beste resultaten te bereiken. Ongeacht wat remedie die u gebruikt, altijd blijven herinneren, als je huid gevoelig is voor één of enkele van de natuurlijke actieve bestanddelen, dan moet u voorkomen dat het gebruik van deze middelen en kiezen voor iets anders. Als u kiest voor de juiste ingrediënten en regelmatig deze maatregelen in te zetten, dan zullen de resultaten uitstekend zijn.

De Ayurvedische behandeling voor puistjes

Hier zijn we u te voorzien van een aantal van de meest aanbevolen home remedies voor puistjes elementaire Ayurvedische:

Deze eenvoudige schoonheid tips voor puistjes helpt u duidelijke huid, mooie en prachtige bereiken.

Basilicum of Tulsi pasta:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door kamath_ln

Pasta Tulsi is een geweldige manier om zich te ontdoen van puistjes krijgen wanneer je het gebruikt op een regelmatige basis. Als je verse basilicum niet kan krijgen, dan kunt u een fles gedroogde blaadjes basilicum uit uw plaatselijke winkelcentrum en steile in heet water over 2-3 theelepels een pasta die kan worden gevormd en dat gebruiken op je gezicht te nemen ongeveer 10 minuten 4-5 maal per week.

Honing en citroensap:

Een mengsel van honing en citroen sap is een van de tips thuis simpel maar effectief voor de behandeling van puistjes schoonheid. Meng 1 eetlepel honing met 1 eetlepel vers geperst citroensap en toe te passen op puistjes en vlekken door puistjes gelaten. Echter niet van toepassing op puistjes erger, omdat het ernstige branderig gevoel kan veroorzaken. Blijven gedurende 10 minuten en wassen terwijl u verder dit 5-6 keer per week, bent u gebonden aan effectieve resultaten te vinden.

Droge Geroosterde kaneel en honing:

U kunt iets droge geroosterde kaneel of dalchini, maal ze te gebruiken voor puistjes. Maak een pasta door het mengen van honing met kaneel en minstens 5-6 keer per week toe te passen voor ongeveer 10-15 minuten voordat het af te wassen.

Margosa of neem bladeren:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Tatiana Gerus

Neem bladeren zijn perfect voor de behandeling van puistjes. Maak een pasta van neem bladeren en toe te passen op puistjes gericht. Als je verse neem bladeren niet kunt krijgen, proberen om wat neem bladeren krijgen in de fles droge, steile gedurende 10 minuten in warm water en gebruiken als een pasta.

Sesamzaad:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Nate Steiner

Maak een pasta van sesamzaad, bij gebruik van zaden, week ze een nacht en maakte vervolgens in een fijne pasta of gebruik de poeder direct beschikbaar. Houd ze gedurende 10 minuten en zie het verschil.

Aardappel:

Getty

U kunt aardappel sap/slice/geraspte aardappelen ook rechtstreeks van toepassing op uw puistjes. Houd het kleverige sap van de aardappel op je gezicht voor 10 minuten of meer en daarna wassen. Het geeft een gloed op de huid milde natuurlijke bleken.

Opmerking: - Het is mogelijk om dezelfde procedure met het tomatensap volgen.

Mint:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Anthony Kramp

geniet wat muntbladeren en een verse pasta omdat het de kwaliteit van een verfrissende en adstringerende voor de huid verschaffen. Koppigheid Pimple verminderen en krimpen in omvang ook. Regelmatig gebruik van deze Ayurvedische geneeskunde voor puistjes zal men helpen zich te ontdoen van puistje merken ook.

Nootmuskaat:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door David Fisher

Nootmuskaat of Jaiphal is een groot kruid dat gebruikt kan worden om problemen op te lossen pimple. Maken het tot een fijn poeder, gebruik het met water of melk in de vorm van een paste.Let uit voor 10 minuten in de meest vóór het wassen af.

Kruidnagel:

U kunt enkele teentjes dezelfde manier, maar de inhoud van kruidnagelolie daarin kan een immense branderig gevoel geven grond bij gebruik op puistjes erger. Gebruik in combinatie met water of melk in zeer minder kwantiteit en te testen op een patch voor het aanbrengen over grote gebieden op het gezicht.

Raw Papaya:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door stu_spivack

Een grote kleverige Ayurvedische behandeling voor acne en puistjes is de witte melk die afkomstig is van de huid van een rauwe papaya en gebruik het over je hele gezicht. Hoewel het plakkerig, als je het gebruikt op een regelmatige basis, kan wonderen doen.

U kunt de volgende basisstappen thuis te voorkomen en puistjes te verminderen:

  • Houd uw gezicht schoon altijd vuil en olie.
  • Zorg ervoor dat je niet aanraken en krassen op de puistjes.
  • Zorg ervoor dat u schone handdoeken te gebruiken tijdens het schoonmaken van je gezicht als vuile handdoeken en onhygiënische kan verergeren puistjes.
  • Zorg ervoor dat u gebruik maken van het kussen is voorzien van een deksel die schoon gewassen wordt op regelmatige tijdstippen.
  • Gebruik make-up en huidverzorgingsproducten die zijn niet-comedogeen vrij van geuren.
  • Eet gezond voedsel en vermijd alle vet en troep.
  • Zorg ervoor om te reinigen, hydrateren, hydrateren en struikgewas op regelmatige tijdstippen.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha