10 ANTWOORDEN perfect voor het geven van iemand die je beschaamd te mager te zijn maakt10 ANTWOORDEN perfect voor het geven van iemand die je beschaamd te mager te zijn maakt

Om wat voor reden, terwijl de meeste mensen denken dat het jammer is verkeerd dik, dun schaamte lijkt bijna aanvaardbaar. De waarheid is dat dunne schaamte net zo schadelijk kan zijn als het vet-en schaamte absoluut niemand moet worden gedaan om schamen voor hun lichaam voelen. Sommige mensen zijn van nature dunner dan anderen, dus waarom maken ze een slecht gevoel over zichzelf en, indien een persoon lijdt aan een eetstoornis, dan jammer voor hen kon het nog erger te maken. Als je aan de dunne kant, en je moe van opmerkingen van mensen over bent, hier zijn tien perfect antwoord te geven iemand die probeert te schande voor een te mager.

1. "Zeer goed, lunch op u vervolgens"

Als erop dat bezorgd over uw maat, dan geven hen de kans om iets aan te doen! Mensen die opmerkingen in verband met de grootte van de andere mensen hebben dezelfde soort mensen die geen vinger om iemand te helpen zou opheffen. Plaats dan de schande zijn rug op hen en zien wat ze doen.


2. "Ja, het lijkt erop dat je zou kunnen doen met een paar tips"

Het is waarschijnlijker dat de persoon dong schaamte niet een perfecte vorm van het lichaam, of om te 'nuttig', en zien of ze zou graag wat tips afslanken! Ze zijn waarschijnlijk gewoon proberen om zich te concentreren op je, zodat niemand ziet hoe groot.

3. "Je moet een geweldig persoon om vrienden te zijn met zijn"

Je vraagt ​​je af wat er werkelijk gaande is in de hoofden van mensen die proberen te schande anderen voor hun uiterlijk. Zij zijn degenen met het echte probleem, dus op wijzen dat ze zijn onbeleefd en ze te laten nadenken over hoe andere mensen waarschijnlijk denken aan hen.

4. "Het spijt me, had je het over mij?"

Sarcasme is de beste vorm van de geest en soms, als je proberen om deze mensen in gesprek te gaan, zal op een verlies voor woorden. Beledigingen Een Liner is waarschijnlijk alles wat ze aankunnen om kalm te blijven, geen wraak, gewoon zien als je kunt touwtje twee zinnen samen in een rij!

5. Gewoon schouderophalen hen en kijk omhoog en omlaag

Soms is het beste antwoord dat ik kan geven, je ze niets geven helemaal. Kijk maar op en neer een paar keer, ze lachen lieflijk en weer weg te kijken. Ze zijn waarschijnlijk niet uw inspanning om de moeite waard toch.

6. "Dit is me, u kunt nemen of te laten, ik echt niet schelen"

Als u tevreden bent met hoe je eruit bent, dus who cares wat iemand anders denkt? Of u iemand kritiek omdat ze te dik, te dun, te lang of te kort is, moeten de mensen die de schande maken opvang van hun eigen bedrijf, om hen te vertellen dat je niet ook maar enigszins geïnteresseerd zijn in hun mening over je .

7. "Ik kan een aantal 'gewicht. U kunt een beetje te verdienen' verdienen intelligentie?"

Lichaamsgrootte is meestal een keuze en als je wilde kon je stapelen op de pond. Iemand gooien beledigingen rond is echter waarschijnlijk niet in staat om hun intelligentie te verbeteren, zodat een kleine herinnering van dit feit geen kwaad!

8. "Oh my God! Wat is er met mij?"

Je kunt echt zet iemand op de achterste voet, als ze denken dat je gaat om de controle te verliezen! Veinzen verrassing, of zelfs paniek bij dit nieuws dat je niet vet en maken een ophef over het ook. Laten we eens zien wie er het meest in verlegenheid gebracht dan!

9. "... en ik ben gelukkig en gezond te"

Als u tevreden bent en uw gezondheid, dan is de grootte van uw lichaam is niet belangrijk voor iemand anders. Er is niets voor te schamen; om trots op wie je bent. Vertel de persoon die probeert te jammer dat je gelukkig bent gewoon de manier waarop je bent.

10. "Geeuw"

Je zou zelfs kunnen laten zien de minachting die ze verdienen. Kijk op de juiste manier in het oog, houd uw hand op uw mond, en laat de grootste en de sterkste geeuw dat je aankan. Deze mensen zijn saai en niet erg slim, dus laat ze weten wat er van hen wordt verwacht en we hopen dat het weg zal gaan.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha