10 AMAZING LIES Veel mensen accepteren als een feit10 AMAZING LIES Veel mensen accepteren als een feit

We hebben allemaal gelogen af ​​en toe. Toen we kinderen waren, kregen we te horen dat de kerstman zou knijpen onderaan onze schoorsteen op kerstavond om een ​​gift voor de ochtend vertrekken. De waarheid is dat het was eigenlijk onze vader, die haastig had gewikkeld het stuk chocolade - op het laatste moment, natuurlijk. Oude vader!

Maar als je ouder wordt, zou je denken dat we in staat zijn om feit van fictie te scheiden zou zijn. Evenals de Kerstman echt niet bestaat, zouden we gedacht hebben dat nu zouden we peilden

alle

de meest populaire evenementen die daadwerkelijk zijn gevestigd.


De waarheid is echter dat we niet, en er zijn in feite nog steeds een schat van 'feiten' die er zijn die niet zijn feiten helemaal. Door verkeerde informatie, hebben we geleerd om veel "waarheden" die eigenlijk mythen totale geloven. Dus hebben we een kijkje nemen op deze 10 ligt verwonderlijk dat de meeste van ons te accepteren als feiten. De wereld lijkt niet nooit meer hetzelfde zijn!

Eten en zwemmen verdrinken maken

Dit is iets wat mijn moeder vertelde me toen ik een kind was en ik was doodsbang. Zeker verhinderde hij mij van het eten van een hamburger voor het invoeren van het zwembad!

De theorie is dat het eten zal leiden tot onze spieren verkrampen als we in het zwembad achteraf. Maar dit is volstrekt onjuist. Immers, aangezien hij ons voedsel spierkrampen ?!

De theorie is verder dat onze spieren zo veel dat we zouden verdrinken zouden kramp.

Um, gewoon geen. Onjuist. Vals!

Goudvissen een geheugen van drie seconden

Voor een of andere reden, ze altijd gezegd dat goudvissen waren eigenlijk een beetje 'zwak en kon enige winkel evenementen voor 3 seconden. We voelden ons medelijden met de arme blighters, in de veronderstelling dat ze leefden in een vreemde zeepbel waar ze vrijwel herboren elke paar seconden.

De waarheid is echter heel anders en het blijkt dat we waren niet hen genoeg krediet goud vis! Eerder dan vergeet alles na 3 seconden, kun je dingen te herinneren voor maximaal vijf maanden! Goed goed! In plaats van te worden afgeleid, goudvis weet precies wat er gaande is.

Alcohol doodt hersencellen

Misschien was het een beetje 'spelbreker die alcohol heeft hersencellen gedood geclaimd en maakte ons steeds zwak. Wie weet? De waarheid is heel anders, echter, en het blijkt dat dit "feit" dat bedoeld is om ons schuldig over het drinken zoveel is eigenlijk vals gevoel.

Dus de volgende keer dat je de stad geraakt en beslist niet om een ​​tweede glas wijn in het geval je verliest je geest voor altijd hebben, bedenk dan dat matig drinken is prima en dat ongebreidelde drinken niet hersencellen doden. Groeten!

Wij gebruiken slechts 10% van onze hersenen

Dit is een feit "fun" dat mensen graag wiel tijdens een diner, alsof het maakt ze er slim om te praten over hun hersenen.

Hun bewering dat we gebruiken slechts 10% van onze hersenen is volstrekt onjuist. In plaats daarvan gebruiken we 100% van het.

Oh, de ironie van een verzoek zo wild terwijl het proberen om slim te kijken!

Yes,

gij

Het kan alleen gebruik maken van 10% van je hersenen, lieverd.

Mensen proberen om ons te vertellen dat we gek zou gaan als je kon toegang 100% van onze hersenen. Misschien zijn deze mensen zouden gek zijn, maar ik gebruik 100% van mijn hersenen de hele tijd, heel erg bedankt!

Het feit is, heb je waarschijnlijk niet gebruikt 100% van ons ware potentieel en onze mogelijkheden.

De Red Bulls maken boos

Matadors zijn erin geslaagd om zich ervan te overtuigen dat rood is een razende stier, en ook in geslaagd om de rest van ons van deze leugen te overtuigen.

Maar de stieren eigenlijk tweekleurig, wat in feite betekent dat ze kleurenblind. Maakt niet uit of je een rode vlag, blauw, wit of zelfs Duitsland voor hen, een stier niet anders voelen.

En ja, als je ze te plagen met de vlag die zij aanrekenen.

Blikseminslag Never Twice

Lightning is een vorm van extreme weersomstandigheden die super eng attend kan zijn, of blijf in de buurt. De kleine kruimel van troost is dat we tenminste nooit slaat twee keer op dezelfde plaats. Helaas, we gaan nemen dat een kruimel comfort waarin staat dat

geleden

druk op de dezelfde plek twee keer. Sorry!

Er is absoluut geen reden, meteorologie of aardrijkskunde, omdat de bliksem twee keer kan toeslaan. Maar het is uitgegroeid tot een dergelijke verklaring van de waarheid die praktisch is uitgegroeid tot een manier van spreken, en velen van ons vaak gebruikt als het over een ongewone gebeurtenis.

Vleermuizen zijn Blind

Zoals de uitdrukking "bliksem slaat nooit twee keer", de term "blind als een vleermuis" heeft zijn weg naar de populaire cultuur gemaakt, en velen van ons gebruiken het zonder er een tweede gedachte. De uitdrukking heeft ook geleid om te geloven dat vleermuizen zijn eigenlijk blind. Alleen dat ze niet.

Er zijn 1100 soorten vleermuizen vliegen in het rond, en elk van hen kan zien. Oke je niet ongelooflijk te zien, maar in slagen om rond te vliegen en jagen met weinig moeite. Ga vleermuizen!

Je tong heeft verschillende secties die verschillende dingen te proeven

Reeds in 1901, een jongen schreef een wetenschappelijk artikel dat gesteund onze taal is verdeeld in verschillende secties, elk met een andere smaak.

De achterkant van onze tong is naar smaak bitter, de voorkant is voor lief, terwijl de zijkanten zijn naar smaak zuur en zout.

Dit is een mythe dat altijd moet worden verbannen! De waarheid is dat de taal heeft een smaak allemaal gelijk. Ongeacht waar u uw voedsel shuffle rond op je rode spier - alles hetzelfde zal smaken. Dan beginnen om uw eten te genieten!

Alcohol verwarmt ons

We zijn allemaal bang om te gaan naar de stad tijdens de barre wintermaanden. Maar dat is niet erg, want een goed glas wijn zal binnenkort opwarmen daar! Zijn!

Maar wacht een seconde. Dit is een mythe.

Alcohol kan lijken om ons warm te houden door dunner het bloed, maar dit is gewoon een verkeerde indruk. De realiteit is dat het eigenlijk verliest warmte !!

Nicotine veroorzaakt kanker

Wat denk je ', rokers? Nicotine veroorzaakt geen kanker!

Voordat je te enthousiast, hoewel, moet je waarschijnlijk weten dat de teer en chemische stoffen die de Big C. veroorzaken

Nicotine maakt het alleen roken verslavend. Sorry.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha