10 AMAZING FESTIVAL beroemd in de wereld die je moet bezoeken10 AMAZING FESTIVAL beroemd in de wereld die je moet bezoeken

Er zijn een aantal fantastische festivals die plaatsvinden in de wereld waar miljoenen mensen verzamelen om een ​​goede tijd te hebben. Dit is de manier waarop het leven zou moeten zijn, dus check onze selectie van de onderstaande festival, slechts een kleine selectie van de vele in de wereld die je moet bezoeken:

1. Holi - India

Holi, of het feest van kleuren, is een oude lente festival, dat plaatsvindt voornamelijk in India en Nepal, maar is nu verspreid naar andere delen van de wereld ook. Festiviteiten beginnen met een vreugdevuur feestje de avond ervoor, volgde hij de volgende dag met een 'free for all' carnaval. Niet dragen van de beste outfit voor deze viering, maar, want dit is de enige waarin mensen elkaar dekken met felgekleurde poeder en verf. Er is veel van zingen, dansen en iedereen kan deelnemen; Holi is een van de meest vreugdevolle van alle feesten.


2. stierenrennen - Spanje

Een deel van het San Fermin festival, gehouden in Pamplona, ​​Spanje, het stierenrennen is een show die is niet voor de zwakkeren van hart. Elk jaar worden ongeveer tweehonderd vijftig mensen gewond bij de show, waar de stieren worden vrijgegeven aan een woedende menigte van deelnemers achtervolging door de straten van het land.

3. Harbin ijs en sneeuw Festival - China

Nog een van de beroemde festivals over de hele wereld is het Harbin ijs en sneeuw Festival in China, dat is gewoon spectaculair. Het festival is het grootste in zijn soort in de wereld, en elk jaar in januari, kunt u een bezoek en zie de ijssculpturen en sneeuw verwonderlijk dat zijn tentoongesteld. We spreken niet van kleine sculpturen, delicaat is, zijn er veel gebouwen van dimensies leven, gebouwd met blokken van ijs en verlicht met gekleurde lampjes.

4. Glastonbury - Engeland

Best bekend voor zijn hoofdact sterren van de hedendaagse muziek, het Glastonbury festival is eigenlijk een podiumkunsten festival en omvat theater, circus en comedy. Nu de grootste festival in zijn soort in de wereld, Glastonbury is beroemd om de Engels klimaat en modder te worden, want het is voor zijn muziek, dus als je gaat, moet u een paar rubberen laarzen te pakken.

5. Rio de Janeiro Carnaval - Brazilië

Nog een van de beroemde festivals over de hele wereld is de Rio de Janeiro Carnaval. Met meer dan twee miljoen feestvierders het bijwonen van de Rio carnaval, het is veruit de grootste straatfestival in zijn soort. Met haar prachtige kostuums, uitgebreide praalwagens en luide muziek, de Rio Carnaval is één groot feest met een kenmerkende Braziliaanse smaak.

6. Oktoberfest - Duitsland

Naast een van de grappige beroemde festivals over de hele wereld is het Oktoberfest. En "bier, bier en meer bier, het Oktoberfest in Monaco van Beieren, Duitsland. Het festival loopt over 16 dagen in eind september en begin oktober, en meer dan zes miljoen mensen wonen, elk jaar om te genieten van de muziek, dans en, hebben we al gezegd het bier?

7. Burning Man - Nevada, Verenigde Staten

Mensen die naar het Burning Man festival in Nevada zijn geweest, zeggen dat je moet gaan begrijpen. Er wordt gezegd dat 'een experiment in de gemeenschap, kunst, radicale zelfexpressie en zelfvertrouwen' te zijn. Het festival ontleent zijn naam aan het ritueel verbranden van een 40ft beeltenis, die is ingesteld op het vuur.

8. Boryeong Mud Festival - Zuid-Korea

De Boryeong Mud Festival jaarlijks gehouden in een stad ongeveer 200 kilometer ten zuiden van Seoul, werd uitgevonden door een cosmetica bedrijf als een manier om hun schoonheid producten die de mineraalrijke Boryeong Mud bevatten promoten. Het evenement is uitgegroeid tot een festival van modder vol met live muziek en vuurwerk, evenals modderstromen, skiën modder en het krijgen van top tot teen in de modder.

9. The White Nights Festival - Rusland

Voor wie op zoek is naar een festival ervaring een beetje 'meer elegante en minder rommelig, er is altijd de White Nights Festival in St. Petersburg, Rusland. Het festival is het grootste publieksevenement in Rusland en trekt meer dan een miljoen bezoekers die komen om te genieten van de muziek, opera en ballet klassieke evenementen, evenals de traditionele Russische dans en muziek.

10. Slag van de Oranjes - Italië

De laatste partij moet je ziet is de Slag van de Oranjes, die wordt gehouden in het centrum van Ivrea in Noord-Italië. De oorsprong van het festival zijn een beetje 'onduidelijk, maar wordt gedacht aan een herdenking van de uitdaging van de stad tegen een tiran. De festiviteiten omvatten twee groepen burgers, de gevechten in de straten van de stad, met verse sinaasappelen. Met andere woorden, het is de grootste voedsel strijd die er in Italië!

Kent u een aantal andere beroemde festivals over de hele wereld die de moeite waard bijwonen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha