10 alledaagse producten die zo slecht als cyanide zijn. En wat denk je? Leef je met henHeb je je ooit afgevraagd hoe veilig de omgeving waarin u woont? Je had deze angst van het aanbesteden van zo'n gevaarlijke ziekte in de toekomst, zonder duidelijke rijm of reden? Als dat zo is, dan denk ik dat de angst gerechtvaardigd is.

We leven in een wereld van giftige chemicaliën. Voorbij zijn de dagen dat mensen moesten de producten van de natuur zijn. Bestaande in een plaats die wordt geregeerd door gifstoffen 24/7, zou het moeilijk zijn om altijd gezond te blijven.


Maar wat is moeilijker is om te leven onder de giftige stoffen en niet weten wat ze zijn.

Vinyl:

Raad eens? Dit giftig product is verboden in 14 landen. Maar het trieste is dat het nog wordt verkocht in vele landen, hoewel ernstig schadelijk voor het milieu.

Vinyl, ook bekend als PVC, kan leiden tot hormonale stoornissen en is een potentieel neurotoxisch.

Wat kan worden vervangen door:

Artikelen in PVC-vrij.

Bouquet:

Natuurlijk, wie niet wil goed te ruiken en zijn van harte welkom om een ​​partij die bij te wonen? Maar nogmaals, wie wil er ten prooi vallen aan kanker en andere stoornissen van de voortplanting ernstig?

Veel geur formules bevatten een element genaamd diëthylftalaat. Dit is een verdacht carcinogeen en kunnen worden geabsorbeerd door de huid. Het ongelukkige is deze dodelijke toxinen zelden vermeld in de lijst van ingrediënten, waardoor het moeilijk te herkennen werk.

Wat kan worden vervangen door:

Parfumvrije producten of die geuren parfum bevatten natuurlijke oliën.

Cleaners vies:

Plannen zijn om reinigingsspray schoonmakers over je hele keuken werkbladen en magnetrons te houden? Dat is waar je het mis ging.

De bijtende of bijtende, als de zuren die in afvoer en ovenreiniger, zijn zeer gevaarlijk als ze schade aan de huid, ogen en interne kwestie gemakkelijk.

Wat kan worden vervangen door:

Zelfgemaakte schoonmaakmiddelen.

Ingeblikt voedsel:

Weet je wat het meest trieste zaak van de wereld is? Eten wordt de lijst van giftige producten. De meeste ingeblikt voedsel dat je koopt denken dat ze in goede gezondheid zijn vol van bisfenol-A. Deze chemische stof is gekoppeld aan kanker, hart- en vaatziekten en depressie.

Wat kan worden vervangen door:

Vers, gedroogd voedsel of gestoten.

Lipstick lood:

Denk je dat het voegt glamour en schoonheid aan je lippen, maar in werkelijkheid bent u slechts tippen naar ernstige hersenafwijkingen. Een studie uitgevoerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de aanwezigheid van lood gevonden in 400 lipsticks wiens niveaus waren twee keer zo hoog als die gevonden in een eerdere studie.

Lood is een neurotoxine dat de hersenen kunnen veroorzaken.

Wat kan worden vervangen door:

Het is nogal niet worden gebruikt lippenstift als je het mij vraagt. Maar als je meer schoonheid bewust, dan voor natuurlijke producten.

Anti-aanbak kookgerei:

Dit is misschien een verrassing voor je zijn. Want tot nu toe niet hebben gerealiseerd dat je zijn bedrogen door die advertenties die anti-aanbakpan portretteren, als een van de gezondste manier van koken van voedsel.

Wat kan worden vervangen door:

Materialen op basis van ijzer of roestvrij staal.

Triclosan:

Kijk Uit. Deze zogenaamde "anti-bacteriële" bijna overal. Als het uw zeep, deodorant, tandpasta of zelfs de kleren, deze giftige stof is aanwezig in alle. Sommige studies hebben aangetoond dat triclosan de aanwezigheid van resistente bacteriën kunnen bevorderen en kunnen het immuunsysteem aantasten. Dit maakt het kwetsbaar voor allergieën.

Wat kan worden vervangen door:

Antibacteriële reinigingsmiddelen die geen triclosan bevatten.

Pesticiden:

Dit is evident. Sinds we kinderen waren werden we gerezen over de negatieve effecten van pesticiden. Het is gevaarlijk toxinen; Natuurlijk, dit is wat we zijn bedoeld om te worden. In de naam van de bevrijding van onze teelt van parasieten, Spoelen we ons voedsel met pesticiden en verbruiken ze regelmatig.

Wat kan worden vervangen door:

Biologische voedingsmiddelen.

Gebotteld water:

Zelfs gebotteld water is geen uitzondering. De meesten van ons denken dat we aan het doen zijn een plezier om onszelf door het drinken van gebotteld water en verontreinigende stoffen in het leidingwater te voorkomen. Maar wat denk je? Gebotteld water kan schadelijk zijn als water uit de kraan te zijn. Soms, gebotteld water 'veilig', we denken dat we drinken is niets meer dan kraanwater vrijgeven van haar chemische stoffen in H2O.

Wat kan worden vervangen door:

Waterfles van roestvrij staal dat is herbruikbaar.

Olieverf:

Laat me je een ding vertellen. Volgens een studie, zijn er ongeveer een enorme 300 giftige stoffen en kankerverwekkende stoffen aanwezig in meer dan 150 verf op basis van olie. Vertel me nu, maar het voelt als het gebruik ervan?

Wat kan worden vervangen door:

Natuurlijke alternatieven zoals melk verf of coatings plant.

Hoewel er gevaarlijke chemische stoffen voor het leven om ons heen, er is niets zoals het niet kunnen om een ​​gezond leven te leiden.

Schakelen naar gezondere opties voor een gezonder leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha