10 aan de voorkant, SMART en effectieve manieren om gewicht te verliezen10 aan de voorkant, SMART en effectieve manieren om gewicht te verliezen

De meeste mensen wenden zich tot strenge diëten en intensieve oefening om gewicht te verliezen en vergeet al een aantal van de eenvoudigste opties is en dat er minder drastisch. Als u niet wilt uren en uren in de sportschool en eet meer dan een blaadje sla voor de lunch, leest u deze slimmere manieren om gewicht die vaak over het hoofd gezien te verliezen:

1. Stop dieet

Als u vindt dat u bent voortdurend aan en uit een dieet, dan kan het worden nu helemaal gestopt dieet. Dieet zal je gewicht verliezen, maar verhoogt ook je verlangen, dus je bent zeer waarschijnlijk om het gewicht weer terug te zetten. Dus een van de meest effectieve manieren om gewicht te verliezen voor een lange tijd is om het dieet te verlaten en te gaan voor een meer gezonde, het hele jaar door, evenwichtige levensstijl en gewicht te verliezen altijd.


2. Perfect knijp een beetje 'van het lopen in je routine

Een andere slimme en effectieve manier om gewicht te verliezen is eenvoudig lopen. Om gewicht je nodig hebt om calorieën te verminderen en meer lichaamsbeweging, en de makkelijkste manier om meer te bewegen te verliezen is om meer dan u nu doen lopen. Ga voor een wandeling tijdens de lunch en een wandeling in plaats van het nemen van een taxi of gebruik maken van de auto als je kunt. Het is gemakkelijk om een ​​mijl of twee te lopen naar uw dagelijkse routine toe te voegen en je zult snel het verschil het maakt om uw gewicht te merken.

3. Probeer uit te snijden verwerkt en convenience food zoveel mogelijk

Naast een van de over het hoofd gezien en effectieve manier om gewicht te verliezen is het verminderen of cut bewerkte voedingsmiddelen. Ze zijn snel en handig, maar zal pond toe te voegen aan uw gewicht. Daarom verminderen of uitgesneden hamburgers, pizza's en andere bereide voedingsmiddelen. Alle bevatten meer vet, zout en suiker die ze echt nodig hebben om.

4. Eet meer rauwe groenten

De toevoeging van een extra portie rauwe groenten om uw maaltijden zal je helpen te verliezen gewicht. Groenten zijn rijk aan vezels en voedingsstoffen en dat zal je te vullen van minder calorieën. Koop altijd biologische groenten en fruit.

5. Verminder alcohol

Alcoholische drankjes bevatten een verrassend aantal calorieën en dit wordt vaak over het hoofd gezien. Je zou niet denken dat een drankje maakt je op gewicht, maar verminderen alcohol en u zult versteld staan ​​van het verschil kan maken.

6. Vervang de suiker met kunstmatige suiker natuurlijke eten meer verse groenten

Een theelepel suiker bevat 16 calorieën en een blikje cola bevat ongeveer 6 theelepels suiker of meer. Reducerende suiker en voedsel met toegevoegde kunstmatige zoetstoffen die je eet, zal binnenkort een impact hebben op je leven. Maar houd in gedachten dat er een groot verschil tussen de toegevoegde suikers en kunstmatige natuurlijke suiker die wordt gevonden in groenten en fruit.

7. TV ontgifting

Het uitschakelen van de tv is een slimme en effectieve manieren om gewicht te verliezen. Zet gewoon op de TV en iets productiever zal helpen gewicht te verliezen zonder enige inspanning significant te doen. Stap uit in de open, echter, en maak een wandeling of ga voor een fietstocht. Als je gaat zitten in de voorkant van de tv de hele dag, niet alleen krijg je geen oefening, maar het is waarschijnlijk te bereiken voor snacks.

8. Niet gaan winkelen als je honger hebt

Bent u van plan om al het lekkers dat je kunt, als je winkel voor de dagelijkse boodschappen als je honger hebt, dus je gaat winkelen na een maaltijd en je zal minder kans om jezelf te trakteren op iets dat niet nodig is.

9. eet altijd een gezond ontbijt

Het eten van gezond en evenwichtig ontbijt is een andere één van de over het hoofd gezien en effectief voor gewichtsverlies. Ontbijt krijgt uw stofwisseling op gang en stopt u een hapje later in de ochtend nodig, dus overslaan van het ontbijt is een zekere manier op een paar extra ponden te zetten.

10. energie opdoen om een ​​goede nachtrust te krijgen

Als je niet genoeg slaap krijgt, zal je lichaam begint te snakken naar vet en suikerhoudende voedingsmiddelen. Het is gewoon proberen om je lichaam te krijgen op wat meer energie stimuleren van voedsel te nemen, maar zal dus je uiteindelijk het eten van meer overcompenseren.

Kent u een aantal andere manieren verwaarloosd en slim om gewicht te verliezen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha